Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nastavlja se velika akcije Germanije – novi dresovi za nove prvake!

Germania
03.06.2021.
u 08:00

Prijave se mogu slati na e-mail adresu dresovi@germaniasport.hr, jedan klub tjedno dobiti će vrhunsku opremu u željenim bojama i sa grbom svog kluba!

Klubovi se ne dijele na velike i male, u dresovima Germanije se svi mogu osjećati kao šampioni! Nastavlja se dugogodišnja popularna akcija Germanije – Novi dresovi za nove prvake, kroz koju je do sada podijeljeno preko 700 kompleta opreme! I to je tek početak...

Ova inicijativa je pokrenuta kako bi i manji sportski kolektivi osjetili podršku i dobili vjetar u leđa za nove uspjehe, pa će jedan nogometni tim tjedno biti nagrađen vrhunskom opremom, marke adidas. Akcija uključuje i malonogometne klubove.

Prijave se mogu slati na e-mail adresu dresovi@germaniasport.hr, a trebaju sadržavati sljedeće informacije o klubu: naziv, mjesto, ligu u kojoj se natječu te kratku priču ili zanimljivosti o klubu.

Germania dijeli po 20 kompleta dresova svakoj ekipi – za 18 igrača, plus dva golmanska, a oni mogu biti u boji po želji i sa apliciranim grbom kluba.

„Zbog velikog interesa, ponovo pokrećemo akciju kroz koju smo pomogli lokalne klubove širom Hrvatske. Cilj akcije je da se i nogometašima iz manjih mjesta i nižih liga omoguće najbolji uvjeti za trening i odigravanje utakmica. Tako želimo podržati kolektive koji promoviraju  sportske vrijednosti, okupljaju mlade iz svog kraja i usmjeravaju ih na nogometna igrališta, rade sa mlađim kategorijama i trude se da se plasiraju u viši rang takmičenja. Pozivamo klubove da se prijave i priključe velikoj zajednici klubova sa našim dresovima, koji su sada još kvalitetniji i bolji“, istakla je Kristina Džigurski, menadžerica korporativnih poslova u Germaniji.

Pored vrijedne donacije, klubovi mogu očekivati i medijsku promociju, jer će se njihove zanimljive priče naći na portalu www.germanijak.hr i drugim portalima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije