Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZOLACIJA ILI KORONA?

Nakon Olimpijskih igara, odustali i od Svjetskog prvenstva u nogometu!

Uefa.com
04.05.2021.
u 16:36

Južna Koreja bit će domaćin turnira kvalifikacijske skupine H od 31. svibnja do 15. lipnja, a u grupi su još Sjeverna Koreja, Turkmenistan, Libanon i Šri Lanka.

Sjeverna Koreja najavila da odustaje od kvalifikacija za nogometno SP 2022. zbog zabrinutosti u svezi sa koronavirusom, objavio je Nogometni savez Južne Koreje.

Čelnik NS Južne Koreje Kim Min-Su rekao je da je Sjeverna Koreja o odustajanju obavijestila Azijsku nogometnu konfederaciju, koja je zatražila da razmotre odluku. 

Južna Koreja bit će domaćin turnira kvalifikacijske skupine H od 31. svibnja do 15. lipnja, a u grupi su još Sjeverna Koreja, Turkmenistan, Libanon i Šri Lanka.

Mnogi navode da je ovo još jedan pokušaj vodstva Sjeverne Koreje da izoliraju svoju zemlju od globalnih tokova

Olimpijski odbor Sjeverne Koreje priopćio je prošlog mjeseca da neće sudjelovati na Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitili svoje sportaše od infekcije koronavirusa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije