Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCO ASENSIO

Nakon devet godina odlučio napustiti Real i prijeći u PSG

Marco Asensio
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.06.2023.
u 23:10

Asensio ima vrlo dobru sezonu iza sebe ako se u obzir uzmu ozljede koje je imao i ograničena minutaža pored Rodryga i Valverdea. Kod odabira novog kluba će mu najvažnija stavka biti zagarantirana važnost u momčadi i stvaranje kontinuiteta utakmica

Marco Asensio odlučio je napustiti Real Madrid nakon devet godina i ovog ljeta bez odštete potpisati za novi klub. Real je htio zadržati 27-godišnjeg krilnog napadača, no Španjolac smatra da zaslužuje bolju ulogu u ekipi.  

Proteklih se dana kao glavni kandidat za novi klub spominjao Aston Villa, ali je došlo do preokreta. Najpouzdaniji sportski novinar za transfere Fabrizio Romano javlja da Asensio pregovara s Paris Saint Germanom. Tu vijest potvrđuje i madridski As koji piše da je Španjolac blizu potpisivanja ugovora s Parižanima. PSG u svoje redove želi dovesti Asensija kao zamjenu za Lionela Messija koji ovog ljeta napušta klub.

Asensio ima vrlo dobru sezonu iza sebe ako se u obzir uzmu ozljede koje je imao i ograničena minutaža pored Rodryga i Valverdea. Kod odabira novog kluba će mu najvažnija stavka biti zagarantirana važnost u momčadi i stvaranje kontinuiteta utakmica, što je i glavni razlog zašto napušta Kraljevski klub. Oproštajnu utakmicu Asensio bi trebao odigrati u nedjelju protiv Athletic Bilbaa, ako uspije dobiti koju minutu igre. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije