Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDIJI U ŠOKU:

Najtužnija večer španjolske košarke

Španjolska
Foto: Reuters (Ilustracija)
11.09.2014.
u 09:54

"Španjolske je pretrpjela jedan od najbolnijih poraza u povijesti. Ovo bi posrtanje moglo značiti i kraj slavne ere španjolske košarke", piše Marca.

Španjolska je u šoku. Košarkaši su u poraženi od Francuske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva i neće se boriti za zlato kojem su se svi nadali.

Najtužnija večer španjolske košarke, naslov je na Marci.

 "Španjolske je pretrpjela jedan od najbolnijih poraza u povijesti. Ovo bi posrtanje moglo značiti i kraj slavne ere španjolske košarke. Trebat će vremena da zacijele rane koje je ostavila Francuska. Španjolska nije samo izgubila utakmicu. Pala je na turniru koji je trebao biti njeno Svjetsko prvenstvo", piše u tekstu.

Španjolcima nije pomoglo ni što su igrali pred svojom publikom.

"Španjolska je na turniru kod kuće 12 dana slovila kao dream team. Gazila je sve protivnike na koje je naišla, uključujući Francuze. No, momčad Vincenta Colleta je izborila uzvrat nakon što je pobijedila Hrvatsku. I Francuzi su bili bolji taktički i fizički do te mjere da su navijači tražili ostavku izbornika Juana Antonija Ortege", navodi El Pais, dok AS navodi:

"Naši su košarkaši bili šokirani i bespomoćni, zlatna generacija je morala čestitati Francuzima. Ovaj poraz nećemo nikada zaboraviti."

Komentara 11

Avatar whitesnacke
whitesnacke
11:58 11.09.2014.

Srbi su se veselili porazu Španaca isto koliko i Francuzi jer nije bilo goreg suđenja od onog između Španije i Srbije, a tek ponižavajući članci o Srbima koji navodno idu kući odmah posle susreta sa Grcima, kad ono Srbi odoše u polufinale a Španci svi u glas kmeeeee, kmeeee, kmeeeee....

LU
lukateli1
10:19 11.09.2014.

Sve su si nastimali! Cak su nastimali i da im sudi Lamonika, njihov najvjerniji navijac! Pomagao je koliko god je mogao i, opet corak! A, ja jos uvijek sanjam da negdje nekad u Hrvatskoj sretnem lamoniku na cesti! Ako ima Boga i to se desi, odlezat cu ga!

BG
BG
13:56 11.09.2014.

zao mi samo sto igramo protiv francuza a navijao bih za njih do kraja. em su izbacili one pic.etine spanske em su igrali smekerski i nisu kalkulisali u grupi da bi ih izbegli. svaka cast francuzima. tako se bori za dres i cast i obraz. Mi ? Mi smo pokradeni u turskoj to svi znaju. zato verujem da ovog puta ameri nece moci da nas izbegnu u finalu. mozda ih litvanija i dobije pa oni posle da uniste spaniju a mi uzmemo zlato, ali bi mi draze bilo da igramo sa amerima finale pa da probamo da im zagorcamo zivot opet. mi to vec znamo kako se radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije