Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Najbolji skijaš današnjice ozlijedio se na treningu u Americi

FIS Alpine Ski World Cup - Men's Giant Slalom
LEONHARD FOEGER/REUTERS
23.11.2023.
u 16:01

Marco Odermatt morat će pauzirati nekoliko dana, ozlijedio je disk u lumbalnom dijelu kralježnice

 Najbolji skijaš današnjice i dvostruki ukupni pobjednik Svjetskog kupa Marco Odermatt morat će pauzirati nekoliko dana, nakon što je na treningu u američkom skijaškom centru Copper Mountin ozlijedio disk u lumbalnom dijelu kralježnice.

"Osjetio sam u leđima prilično snažno jedan udarac tijekom treninga superveleslaloma, tako da moram uzeti stanku", izjavio je 26-godišnji Odermatt za švicarski tabloid Blick.

Trener švicarskog skijaškog majstora Helmut Krug rekao je da je odmor od treninga tek mjera predostrožnosti s obzirom na to da će skijaši sljedeći tjedan (od 1. do 3. prosinca) u Beaver Creeku voziti dva spusta i super G za Svjetski kup.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije