Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klub prvaka

Najbolja hrvatska odbojkašica otkrila što će raditi po završetku karijere

Varaždin: Zlatna europska liga odbojkašica, Hrvatska - Slovačka
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/3
30.06.2022.
u 17:22

Magdalena Orlić pričat će o svojim odbojkaškim danima u Dinamu i Bosco, ali i o tome kako se priprema za skorašnji izbor Miss sporta Hrvatske.

U današnjoj emisiji Klub prvaka autora i voditelja Andreja Maksimovića (18 i 23 sata, Sportska televizija) prodefilirat će odbojkaški poker dama.

Lucija Mlinar pričat će o svojim danima u Turskoj, a voditelju je odgovorila zašto je radije ostala u Drugoj ligi. Izabrala je Lucija i šest najboljih igračica po njezinom izboru, zbog kojih je zavoljela odbojku. Otkrit ćemo samo da je jedna od njih Irina Kirilova.

Magdalena Orlić pričat će o svojim odbojkaškim danima u Dinamu i Bosco, ali i o tome kako se priprema za skorašnji izbor Miss sporta Hrvatske.

U studiju će Maksimović razgovarati sa Samantom Fabris, kapetanicom hrvatske reprezentacije, te Valentinom Bifflin, direktoricom Saveza.

Samanta je bila jako razočarana što je mali broj odbojkašica i trenera došlo uživo vidjeti kako radi Daniele Santarelli, sad već bivši hrvatski izbornik i jedan od trenutno najboljih svjetskih stručnjaka. Rekla je kako je to nezamislivo. Najavila je da će nakon kraja karijere u dvorani još nekoliko sezona ozbiljno trenirati i igrati odbojku na pijesku.

Valentina Bifflin odgovorila je na ključno pitanje – zašto u Hrvatskoj vlada slab interes kada smo domaćini velikih natjecanja. Ne nedavnom završnom turniru Zlatne lige u Varaždinu, dvorana je bila poluprazna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije