Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zarada

Najbogatiji finale dosad, pobjedniku čak 126 milijuna €

'Manchester United's Wayne Rooney celebrates after scoring a goal during the first leg of their Champions League quarter final soccer match against Chelsea at Stamford Bridge in London April 6, 2011
Reuters/Pixsell
27.05.2011.
u 20:39

Subotnji finale elitnog nogometnog natjecanja promijenit će dosadašnje standarde. Bit će najbogatiji u povijesti, vrijednost finalne utakmice trebala bi, prema procjenama analitičara, biti 369 milijuna eura

Pobjednik će, kad se sve ukupno izračuna (službena novčana nagrada, porast vrijednosti momčadi, poboljšanje medijskih i televizijskih prava itd....), biti bogatiji za 126 milijuna eura, dok će pobijeđeni zaraditi 73 milijuna eura.

Grad domaćin finala, London, trebao bi nakon subotnje večeri obogatiti svoj proračun za čak 52 milijuna eura!

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
22:18 27.05.2011.

Pazi ovo...\"... za čak 52 milijuna eura...\"...eto jednog od razloga za sređivanje stadiona onima koji to još ne shvaćaju !!!

PO
Posavina09
13:43 28.05.2011.

poglup smo MI narod..zato nam i je kak je..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije