Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKO STRUPAR

'Na hitnoj su mi rekli da sam u infarktnom stanju. Nema više cigareta, rastužio sam ženu i djecu'

Zagreb: Bivši reprezentativac Belgije Branko Strupar
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/5
11.04.2023.
u 13:06

Umirovljena legenda belgijskog nogometa i veliki Dinamovac prisjetio se dramatičnog događaja otprije dva mjeseca

Legendarni 53-godišnji hrvatski nogometaš koji je nastupao za reprezentaciju Belgije, Branko Strupar, prije dva mjeseca doživio je srčani udar i sada se oporavlja. Ovaj Uskrs bio je poseban za bivšeg igrača Dinama i engleskog Derby Countyja te je sretan što blagdansko vrijeme može provesti  s obitelji. Svoje iskustvo odlučio je javno podijeliti za HRT kako bi poslao poruku: pazite na svoje zdravlje i ne zanemarujte simptome.

– Kad sam došao doma, žena kad me vidjela, bijel i ledeni, ledeni znoj. I vidjela me da sam sav smušen. Ušli smo u auto i otišli na hitnu, završili na Svetom Duhu i onda odmah kad su me vidjeli: "Pa vi ste u infarktnom stanju. Andol 300 pod jezik, idete na operaciju" – opisuje Strupar što se dogodilo nakon rekreacijskog nogometa. 

– Nema cigareta, prehrana strašna, samo vodu pijem. Ne jedem kruh, rijetko, i disciplina. Meni dođe, ja bih sad nogomet tu s ovom djecom igrao, toliko sam volio taj teren, ali ako ne može nogomet, evo s profom košarku, ako mi profa dozvoli, igrat ćemo ja i on – kazao je Strupar kojem su ugrađena dva stenta, a oporavlja se uz lijekove i dugačke šetnje. 

– Nisam kontrolirao taj kolesterol koji radi velike probleme, opet kažem, bio sam potencijalni kandidat zbog genetike. Ali ja sam sve mislio, neće mene. Familiju sam jako rastužio, zabrinuo, djecu i ženu, oni su pod velikim stresom, ali sad kad me vide, nekako sam živnuo – zaključio je Strupar. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar salko1951
salko1951
00:06 12.04.2023.

Najgora bolnica je Sv.Duh.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:57 11.04.2023.

Na hitnoj su mu rekli da je u infarktnom stanju jer posle ljepog života u europskoj Belgiji sada se mući, Pati I boluje u balkanskoj ćupriji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije