Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVE POHVALE

Murray: Đoković je životinja, on je najbolji!

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
21.07.2017.
u 09:47

Đoković je Wimbledon osvajao tri puta, ali je danas u velikoj krizi pa je pao na četvrto mjesto ATP ljestvice.

Britanski Telegraph i IBM objavili su listu igrača koji su dominirali na Wimbledonu u posljednjih 30 godina, a među najboljima je i Novak Đoković.

Nekadašnji prvi igrač svijeta slavio je u 87,5 posto mečeva koji su se igrali duže od tri sata. A njegovim je učinkom impresioniran Jamie Murray, brat prvog tenisača Andyja Murraya.

– Đoković je životinja. Koliko ste puta vidjeli da pobjeđuje u epskim mečevima koji su trajali po četiri ili pet sati. To je nevjerojatno. Za mene je on najbolji jer je dominirao tenisom protekle četiri godine – rekao je Jamie Murray.

Đoković je Wimbledon osvajao tri puta, ali je danas u velikoj krizi pa je pao na četvrto mjesto ATP ljestvice.

Komentara 4

DH
dalibor.hren
12:01 21.07.2017.

Jučer mi je žena rekla da sam pijan ko životinja. To znači, prema Murrayu, da sam najbolji!!!

Avatar southman
southman
11:05 21.07.2017.

Mlađi Muray "pila naopako", očito se od strane starijeg brata sprema nešto "novo" !

DU
Deleted user
12:40 21.07.2017.

Vec sam se bio zabrinuo. Prosla tri dana a nije bilo clanka o teniseru. Kako je to moguce? Mora da su novinari VL uzeli godisnji. Ovo je VL a vi ste informisani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije