Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pepe brani suigrača

Mourinho: Dobili smo gol iz zaleđa, trebalo je biti 1:1!

\'Real Madrid\'s coach Jose Mourinho greets Sporting Gijon\'s coach Javier Clemente during their Spanish First Division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid April 14, 2012. REUTERS/Andr
Reuters
18.04.2012.
u 10:15

– Coentrao nije kriv za drugi gol, svi smo krivi! Nogomet je kolektivna igra – rekao je Pepe

Nakon poraza 2:1 od Bayerna, Realovci su bili prilično razočarani. Njihov trener Jose Mourinho smatra da je trebalo završiti neriješeno.

– U polufinalu Lige prvaka nije sramota izgubiti. Premda mislim da je danas trebalo završiti sa 1:1, jer prvi je pogodak pao pri zaleđu. Događa se ponekad da suci griješe. Unatoč porazu, u dobroj smo poziciji za uzvrat – rekao je Mourinho.

I španjolski list Marca piše da je gol Bayerna neregularan jer je u trenutku Riberyjeva udarca Luiz Gustavo bio u zaleđu. Ipak, priznaju da je Marcelo trebao dobiti crveni karton. Smatraju da je sudac dobro procijenio startove na Riberyju u 14. minuti i Gomezu u  86., te da to nisu bili jedanaesterci.

Inače poznat po krvničkim startovima, Portugalac Pepe pokazao je i svoju bolju stranu te je stao u obranu suigrača koji je pogriješio u čuvanju Lahma prilikom drugog pogotka Bayerna.

– Coentrao nije kriv za drugi gol, svi smo krivi! Nogomet je kolektivna igra – rekao je Pepe te dodao:

– Imamo kvalitetu i 90 minuta da prođemo dalje. Jednom je Juanito (Realov napadač s kraja sedamdesetih) rekao da je 90 minuta na Bernabeu mnogo vremena.

Na Bayernovoj strani bilo je drugačije, svi su bili ponosni i sretni. Junak utakmice Mario Gomez zahvalio je publici.

– Uvijek je lijepo kad pobijedite u zadnjim minutama. Ne možete nadigrati Real ako ste u podređenoj poziciji. Osim u prvim minutama drugog dijela, igrali smo jako dobro. Nesretni smo samo što smo primili gol. Real večeras nije mnogo pokazao, što je naša zasluga. 2:1 može biti opasan rezultat, ali uvijek možemo zabiti jer imamo snagu. Publika je bila sjajna, njoj posebno zahvaljujem.

– Bila je to vrlo emotivna utakmica. Real je pokazao da je velika momčad. Samo je sudac trebao biti bolji. Real je u prvom poluvremenu igrao jako dobro. Odigrati čak i remi protiv takve momčadi vrlo je teško. Možemo stoga biti ponosni što smo pobijedili – rekao je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Komentara 4

SL
Slavek
10:35 18.04.2012.

Gomez junak utakmice ?? Trebas biti ,majstor\" i promasiti gol sa 4 metra. To se Olicu ne moze dogoditi.

MI
mirko0410
11:22 18.04.2012.

Jedini pravi junak je Ribery, a ako u Madridu proigra i Robben (koji je totalno van forme) mislim da Real nema šanse.

UN
unbekant
12:26 18.04.2012.

igrac sinocne tekme je apsolutno bijo Ribery,a Real s takvom igrom ispada 100%,Gomez u Bayernu sinoc 0%,4 100%promasene prilike,a sudija apsolutno na strani Reala,cak tri penala ni je sviro za Bayern,od koji su 2 bila 100%-na,i na kraju ce Bayern kod Reala uzeti jos tri boda akobogda,netreba ni sumnjat u to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije