Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Modrić ili Salah, Real ili Liverpool, pitamo vas: Tko će osvojiti Ligu prvaka?

Foto: reuters
1/12
28.05.2022.
u 14:00

Do utakmice je ostalo još nekoliko sati, u Parizu je pravo navijačko raspoloženje. Naša novinarka razgovarala je s navijačima Liverpoola i Real Madrida na ulicama francuske metropole. I jedni i drugi uvjereni su u pobjedu, ali zanima nas vaše mišljenje. Recite nam u anketi: Tko će večeras odnijeti pobjedu?

Večeras od 21 sat na Stade de Franceu Real Madrid i Liverpool susrest će se u finalu nogometne Lige prvaka. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić zajedno sa suigračima ide po rekordni 14. naslov pobjednika Lige prvaka.

S druge strane, Liverpool ima šest naslova u povijesti kluba, a bez sedmog su ostali upravo u srazu s Realom prije 4 godine.

Real ili Liverpool?

Sve oči bit će danas u Parizu uprte u potencijalnoga trenerskoga rekordera na klupi Real Madrida, 62-godišnjega Carla Ancelottija, stručnjaka nadomak svome četvrtome naslovu europskog prvaka, ali i u 36-godišnjega hrvatskoga genijalca u Realovoj majici. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i naš najveći nogometaš svih vremena Luka Modrić danas u Parizu igra jednu od najvažnijih utakmica karijere. Evo i zašto: Luka je u prilici osvojiti svoj peti europski naslov s Real Madridom i pritom postati najstariji Realov nogometaš u povijesti koji je to ostvario.

Liverpool također u sjajnoj formi dočekuje finale. Kloppova momčad u večerašnji finale ulazi s motivom više. Salah i društvo, bez sumnje, žele 'isprati' gorak okus gubitka trofeja u Premier ligi gdje su u infarktnoj završnici sezone u pet minuta ostali bez titule prvaka koju im je odnio Manchester City sa svega jednim bodom prednosti.

Što kažu navijači?

Naša novinarka Stela Lechpammer je u Parizu gdje tijekom cijeloga dana prati atmosferu kao i samo večerašnje finale. Razgovarala je s navijačima koji su uvjereni u pobjedu.

- Nadam se i očekujem da će Liverpool pobijediti. Imamo odlične igrače koji igraju odličan nogomet i sjajno funkcioniraju kao tim. Pokazat ćemo da smo najbolji nogometni klub na svijetu! - rekao je jedan od Redsa.

S druge strane Realovci su jednako tako uvjereni u pobjedu. Neki od njih, na finala dolaze godinama, poput dvojca s fotografije koji su odlučili da na finale dolaze samo kada igra Real, što im je prouzročilo poprilični financijski trošak budući da im je ovo već peto putovanje od 2014.

Foto: Stella Lechpammer

Da zaista vjeruju u pobjedu dokazuje i dio onih koji je potegnuo s drugog kraja svijeta da bi pogledao utakmicu.

- Dolazimo iz grada Providence, iz američke savezne države Rhode Island i članovi smo tamošnjeg udruženja obožavatelja Real Madrida. Ima nas mnogo, a nas nekoliko je uspjelo doći na tekmu. Stigli smo jučer u zoru, a navijat ćemo bez prestanka. Ovo je tako velik događaj! - rekao nam je Juan Montenegro koji je u Pariz došao a ocem.

Tko osvaja?

Do finala je ostalo još nekoliko sati, stoga vas pitamo, tko će osvojiti ovogodišnju Ligu prvaka. Svoje mišljenje možete obrazoložiti u komentarima ispod članka.

Tko će osvojiti ovogodišnje izdanje Lige prvaka?

Ključne riječi

Komentara 3

ST
Stipan
14:34 28.05.2022.

Real.

21
215794
15:06 28.05.2022.

Volio bi real, ovo su mi dvije najizjednacne momcadi ja mislim da ce jedanaesterci odluciti i to vise od 5???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije