Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO BI VRHUNSKO POJAČANJE

Mladi vatreni oglasio se o transferu u Hajduk: 'Svi znaju za koga srce kuca, želim da sve ide svojim putem'

Zagrijavanje nogometaša Hrvatske i Engleske uoči početka susreta
Marko Lukunic/PIXSELL
30.12.2022.
u 12:59

Jedan od najboljih mladih veznjaka Hrvatske ne skriva kako navija za splitskog prvoligaša

Hrvatski reprezentativac Nikola Moro nadao se pozivu izbornika Zlatka Dalića na svjetsko prvenstvo u Kataru, ali po njegovu žalost, nije ga dočekao. Trenutno se nalazi u talijanskom prvoligašu Bologni gdje je stigao iz moskovskog Dinama kako bi skupio određenu minutažu koja bi mu jamčila odlazak na Bliski istok. U zadnja dva susreta Serie A odigrao je tek 58 minuta, što je ipak premalo za bivšeg kapetana mladih vatrenih. 

- Adaptirao sam se dobro. U drugi dio sezone ulazimo s dobrim stanjem na ljestvici. Nakon priprema očekujem da ću imati veću minutažu - kazao je Moro u razgovoru za Dalmatinski portal nakon odrađenog 20. izdanja Četiri kafića. 

Prokomentirao je glasine o mogućem transfer u splitski Hajduk, čiji je veliki navijač...

- Znaju ljudi za koga srce kuca, ne moram to ponavljati.  Ne skrivam ništa. Želim da sve ide svojim putem. Ne želim se opterećivati ni s čim. Ne bih komentirao da li je bilo kontakata s Hajdukom, nema potrebe. Sada sam tu gdje jesam  i ne želim se opterećivati ni s čim - izjavio je Moro. 

- Sigurno da je to bila želja, ali ima još europskih i svjetskih prvenstava. Treba se nametnuti. Svatko želi doći tamo i biti dio reprezentacije. Izbornik odlučuje, poziv treba zaslužiti - rekao je o neodlasku na svjetsku smotru u Kataru. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

LO
Loris
17:45 30.12.2022.

Srce mu tuče, bit će da je imao aritmiju donedavno 😂😂😂 aj ti u Ajduka do penzije, za drugo i nisi

DU
Deleted user
17:27 30.12.2022.

A na kojem mjestu bi igrao u repki ?

TI
tipkovnica04
08:56 31.12.2022.

U Hajduku mu nisu kupili ni kopačke kad ga je prigrlio Dinamo i od njega napravio igrača a sad laprda o reprezentaciji za koju nema kvalitete ali Dalić i Kustić guraju hajdukovce pa ako bi se vratio u Hajduk bioio bi sigurno pozvan iako je Mišić za njega space shutle...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije