Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška situacija za hrvata

Označen je kao nasljednik Brozovića, promijenio klub zbog SP-a, sada je praktički otpisan

Russian Football Premier League: Dynamo Moscow vs Spartak Moscow
MIKHAIL TERESHCHENKO/NEWSCOM
03.10.2022.
u 15:34

Bologna je dogovorila posudbu More na godinu dana za milijun i pol eura s opcijom otkupa za osam milijuna eura, ali kako stvari stoj trenutno, to se neće dogoditi.

Nikola Moro je od seniorskih početaka u Dinamu označen kao buduća zvijezda reprezentacije i budući starter u prvih 11 vatrenih. 

Zagrebački Dinamo je zamijenio moskovskim i krenuo je zaista sjajno, izbornik Dalić ga je zvao u reprezentaciju ili je bio na pretpozivima, polako je kucao na vrata najveće scene. 

Onda je stigla ruska agresija na Ukrajinu i Moro je želio promijeniti sredinu, odlučio se na odlazak u talijansku Bolognu kod Siniše Mihajlovića i čini se - pogriješio. 

Programirani nasljednik Marcela Brozovića na zadnjem veznom, pao je u nemilost novog trenera Thiaga Motte, Mihajlović je nedavno dobio otkaz, a upravo je on inzistirao na dolasku Hrvata. 

Za moskovski Dinamo Moro je odigrao 66 utakmica i zabio pet golova, ali ga se trener Ruslan Pimenov olako riješio rekavši da ne vidi bivšeg Dinamova igrača kao pretjerano važnog za igru njegove momčadi.

Motta ga očito nema u užim planova jer do sada nije dobio ni jednu minutu u tri utakmice brazilskog Talijana na klupi Bologne. Do početka SP-a u Kataru je preostalo oko dva mjeseca, dok u klubu ima još osam utakmica da se dokaž te izbori mjesto u nacionalnoj vrsti. 

Standings provided by Sofascore

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

 

Komentara 1

ST
sttipe
21:18 01.01.2023.

Ima dice u juniorima, bolji su od seniora, većinom.. Moro se može dignit za po godine, godinu. Kalik će za 2 miseca... Sad samo, koliko je bitna liga prvaka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije