Naslovnica Sport Borilački sport

Miočić i Ngannou na vaganju: Strašni Kamerunac ima sedam kg više

Ngannou je bez problema skinuo višak kilograma za kojeg nije bila tajna da ga je još prethodni dan imao.
19. siječnja 2018. u 18:11 17 komentara 5185 prikaza
Miočić i Ngannou
Foto: YouTube screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

Stipe Miočić i Francis Ngannou uspješno su odradili vaganje za njihovu borbu. Stipe je bio na nekako standardnih 111.5 kilograma, dok je Kamerunac imao sedam kilograma više.

Stipe Miočić i Francis Ngannou Borba s Ngannouem Miočić: Obranit ću naslov prvaka, a onda želim što prije u Hrvatsku!

Vaganje je zakazano za 15 sati te borci imaju vremena odraditi ga do 17 sati. Zanimljivo je bilo vidjeti da su se svi osim pet boraca izvagali u prvih 20 minuta te su svi dotadašnji borci bili uspješni. Nakon toga se Miočića čekalo gotovo do 16 sati, kada je ušao i brzo odradio svoj posao. Njemu je vaga pokazala 246 lbs, što iznosi 111.5 kilograma, piše Fight Site.

[video: 23507 / ]

Ngannou je na vagu došao nekih pola sata nakon teškaškog prvaka te je izvagao 262 lbs, odnosno 118.8 kilograma, što bi značilo kako je bez problema skinuo višak za kojeg nije bila tajna da ga je još prethodni dan imao. Tako je Ngannou na vagi bio 7.3 kilograma teži od Miočića, no sigurno je kako će on do sutra i vratiti pokoji kilogram, dok bi kod prvaka situacija trebala ostati ista.

Glavni program počinje u noći na nedjelju u 4 sata, a borba Miočića i Ngannoua je posljednja, peta po rasporedu, što bi značilo da će u oktogon oko 6 sati.

Tijek borbe i izjave nakon nje moći ćete pratiti na portalu Vecernji.hr u noći na nedjelju.

Miočić i Ngannou
1 / 8
Stipe Miočić
Stipe Miočić i Cro Cop Zanimljive priče Otkrivena priča kako je Stipe Miočić jednoj ženi spasio život Stipe Miočić PRVAK AUTSAJDER Miočića podcjenjuju, daju mu šanse kao Rockyju protiv Ivana Drage Stipe Miočić Uoči obrane naslova Evo čime je Stipe Miočić oduševio svoju mamu
Adrenalinska Hrvatska
Adrenalinska Hrvatska
Rafting može biti idealna zabava, ali hrvatske rijeke kriju mnoge opasnosti

A1 izdvaja za Vas