Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTINA ILI NE...

Michael Jordan ovom izjavom izaziva kontroverzu i rasprave već osam godina

'The Last Dance' finally available for Netflix subscribers in the United States
Foto: Chuck Berman/Newscom/PIXSELL
1/7
14.09.2021.
u 15:50

- Jednom prilikom sjedimo na večeri i kaže mi "Moja verzija iz 1991. bi te uništila!" Rekao sam mu, Mike, smiri se, jedi večeru - uz osmijeh je prije desetak godina ispričao pokojni Kobe Bryant.

Michael Jordan najbolji je košarkaš svijeta prema mišljenju mnogih aktivnih i bivših košarkaša, navijača, predstavnika medija, trenera, analitičara... I zato podosta pažnje izaziva sve što radi, posebno ako se tiče košarke.

Rijetko se upušta u rasprave o tome tko je bolji, tko je najbolji i koga bi mogao ili ne bi mogao pobijediti. Previše je tu "što bi bilo kad bi bilo" za njegov ukus.

Michael Jordan after Bulls practice in Miami in 1997. (Nuccio DiNuzzo/Chicago Tribune/TNS) Photo via Newscom Newscom/PIXSELL
Foto: Nuccio DiNuzzo/Newscom/PIXSELL

Ali, kompetitivan kakav jest, nekad se znao "zaigrati".

- Jednom prilikom sjedimo na večeri i kaže mi "Moja verzija iz 1991. bi te uništila!" Rekao sam mu, Mike, smiri se, jedi večeru - uz osmijeh je prije desetak godina ispričao pokojni Kobe Bryant.

A sad, cijeli svijet će opet imati priliku raspravljati o Jordanovom izboru najbolje petorke svih vremena, na koju je podsjetio ESPN.

- Magic Johnson, Scottie Pippen, James Worthy, Hakeem Olajuwon i ja - izbor je jednog od najvećih, ako ne i najvećeg, svih vremena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN (@espn)

 

 

Naravno, otkako je 2013. to prvi put iznio traju rasprave da je pristran jer se odlučio za košarkaše protiv kojih je igrao, odnosno, s kojima je igrao. U ovaj čarobni izbor nije uspio ući Shaquille O'Neal, Kobe Bryant, LeBron James i mnogi drugi velikani ove i era prije Jordana...

>>> Michael Jordan uživao u Hrvatskoj

Komentara 4

AN
antemate
21:28 14.09.2021.

Super petorka, ali svi njegova generacija. Jabbar i Julius Errwing ili Larry Bird umjesto Olajuwona I Pippena. Svakako nitko mladji.

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
20:51 14.09.2021.

S tom postavom kupili bi trofeje svake godine do umirovljenja

LA
lajh1985
18:02 14.09.2021.

Sa danasnjim pravilima bi svih pet skupili 6 faula do poluvremena :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije