Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

Kukoč za Večernji: Jugoplastika, Dino i ja mnogima smo obilježili mladost. Na to nisam hladan

12.09.2021.
u 20:01

- Draže mi je bilo igrati u društvu Jordana, Pippena i Rodmana, koji su svi odreda primljeni u Kuću slavnih prije mene, i s njima osvojiti tri naslova NBA prvaka, nego ne osvojiti ni jedan prsten i u nekoj momčadi biti vodeći igrač sa statistikom od 27 koševa, 10 skokova i sedam asistencija po utakmici. Mojim ulaskom to je valorizirano.

Komentara 9

JA
jadnatikoza
23:44 12.09.2021.

A kako su splitski komunalni redari (HDZ) obrisali mural posvećen Jugoplastici? Čim nešto ima Jugo u sebi automatski se Staljinovim metodama briše i zagađuje. Iz jednoumlja u maloumlje

VA
vatreni24
20:56 12.09.2021.

Kukoč je ljudina prema hulji od rađe

NA
Naoko
20:36 12.09.2021.

Istina, Jugoplastika je mnogima obilježila mladost. U mom razredu cure su bile podijeljene u dvije grupe: one zaljubljene u Kukoča i one zaljubljene u Rađu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?