Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema problema

Messi: Sve je u redu, povraćat sam znao i u Barceloni

Lionel Messi
Reuters (Ilustracija)
06.03.2014.
u 09:04

Argentina je jučer gostovala u Rumunjskoj i odigrala 0:0, a utakmica će ostati upamćena po tome što je Lionel Messi u osmoj minuti povraćao na travnjaku, ali ipak nije izašao iz igre. Na kraju utakmice umirio je navijače i rekao kako nema nikakvih problema.

- To je nešto što se često događa, nekoliko puta mi se dogodilo u klupu pa nema razloga za brigu, rekao je Messi i osvrnuo se na utakmici.

- Ne želim tražiti izgovore, ali travnjak je bio loš i to nam nije pomoglo. U drugom dijelu igrali smo puno bolje nego u prvom. Još imamo dvije pripremne utakmice i moramo rasti pa da na SP u Brazil dođemo u odličnom stanju, zaključio je Messi.

>>Neugodan poraz BiH, Messi povraćao u Bukureštu, Španjolska bolja od Italije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije