Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHUNAC DRAME U PRIMERI

Messi je zabio Atleticu 20 golova!

Lionel Messi
Foto: Reuters (Ilustracija)
12.05.2014.
u 20:44

– Sada su nam šanse za titulu 50 posto, kao i u svakom finalu. Utakmica s Barcelonom ima veliku važnost za Atletico, želimo ući u povijest – rekao je Simeone.

Sudeći prema Messijevu učinku u susretima s Atleticom, Simeoneovoj momčadi u subotu (18 sati) crno se piše na Nou Campu. Kao nikomu nikada u Španjolskoj, Messi je trpao baš Atleticu: ukupno čak dvadeset komada: 17 u Primeri, tri u Kraljevu kupu; 12 na Calderonu, 8 na Nou Campu.

Kakva god Barcelona bila, koliko god joj ne ide protiv Atletica ove sezone (četiri remija i poraz), još je uvijek prvak, ima genijalnoga Messija i na Nou Campu uvijek je favorit. Unatoč Tati Martinu...

– Razočaravajuće je kada ne date sve od sebe i ne pobijedite u utakmici za naslov prvaka – kazao je Simeone nakon mizernih 1:1 protiv Malage.

Želimo u povijest

– Sada su nam šanse za titulu 50 posto, kao i u svakom finalu. Utakmica s Barcelonom ima veliku važnost za Atletico, želimo ući u povijest – dodao je trener Madriđana.

Bit će to i izravni dvoboj za naslov dvojice argentinskih trenera. Obojica čekaju svoje prvo osvajanje prvenstva u Europi: Simeone ima naslove u Argentini s Estudiantesom i River Plateom, a Tata Martino tri s paragvajskim Libertadom, jedan sa Cerro Portenom te jedan s argentinskim Newellsom.

– Osvojiti Primeru u posljednjem kolu bilo bi nevjerojatno. Imamo šansu pred našom publikom. Budemo li igrali dobro, pobijedit ćemo. Ne razumijem zašto ne bismo zaslužili titulu prvaka. Pa dugo smo bili lideri. Osvojimo li naslov, tko će moći reći da smo imali lošu sezonu – kazao je Andres Iniesta.

Tata ima Superkup

Nadovezao se Tata Martino, trener na odlasku, iako može zaključiti sezonu sa dva trofeja (već je osvojio Superkup pobijedivši Atletico).

– Trebat će nam sada podrška navijača. Bila je to sezona u kojoj nismo zasjali, ali uz podršku navijača možemo osvojiti ligu – rekao je Martino.

>> Pogledajte obranu u 95. minuti koja je prolongirala odluku o prvaku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije