Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA OŠTEĆENA

'Netko iz kluba mora zaštititi moje igrače koji sada plaču u svlačionici'

Matjaž Kek
Goran Stanzl/PIXSELL
09.03.2015.
u 20:58

- Ma ja sam nakon jučerašnjeg rezultata znao što će se danas dogoditi - u jednom dahu govorio je Kek.

Trener Rijeke Matjaž Kek bio je vidno ljut nakon što je sudac Igor Križarić dosudio jedanaesterac za Lokomotivu u 88. minuti susreta i time oštetio njegovu momčad.

- Čestitam svojim igračima na velikoj volji, htijenji i trudu, oni su u ovim okolnostima dali svoj maksimum. Lokomotivi želim sve dobro u nastavku prvenstva. Samo želim da netko iz kluba zaštiti ove moje igrače koji sada plaču u svlačionici - rekao je Kek.

Sigurno ga čeka teža kazna jer sucima je izgovorio brojne psovke, što se moglo vidjeti i čuti na malim ekranima i na samom stadionu ako ste bili dovoljno blizu.

- Nemam komentara. Na stadionu je bilo toliko kamera, sve se jasno vidjelo. Ako sam opravdano isključen ispričavam se svima, ali normalno je reagirati nakon ovakvih situacija. Ma ja sam nakon jučerašnjeg rezultata znao što će se danas dogoditi - u jednom dahu govorio je Kek.

Nije želio direktno odgovoriti na što misli, piše Goal.com, i samo je naglasio da nema komentara, ali jasno je da se radi o pobjedi Hajduka u Osijeku, što je značilo da Lokomotivi trebaju tri boda da bi se vratila na treću poziciju.

Tomislav Ivković bio je u potpuno drugačijem raspoloženju i to je potpuno razumljivo, a sporni trenutak nije želio komentirati iako je u trenutku dosuđenog kaznenog udarca pohitao prema snimatelju i na njegovom ekranu pogledao usporenu snimku. To znači da ga je zanimalo i da ima mišljenje o situaciji koja se najblaže rečeno može nazvati spornom.

- Čestitam svojim igračima na borbenosti, trudu i agresivnosti, mi smo danas dali svoj maksimum. Po ovakvom terenu nije ni bilo moguće bolje igrati. Mi smo danas bili defanzivni što nije moj stil, ali cilj opravdava sredstva - kazao je Ivković.

>> Žrtve su u našoj ligi uvijek iste, ono protiv Dinama je čista krađa

>> Sudac Križarić pomogao Lokomotivi da nanese Rijeci tek sedmi poraz u 50 utakmica!

Komentara 24

IG
igor051
22:29 09.03.2015.

gospodo nije u pitanju penal ,nego poništeni gol Rijeke i zaleđe Griž... neposredno prije penala, pogledajte snimku, pametnom dosta.Da odgovorim ovim tovarima i njihovom penalu u Rijeci takav isti je dosuđen hajduku u finalu kupa hajduka i rijeke kada je je andriješević pao metar i pol prije crte te tovari osvojili kup (naravno Titov...)

Avatar zagorac2
zagorac2
05:06 10.03.2015.

kakav narod takovi politicari, takovi igraci, takovi suci jer nisu svi ti razno razni takozvani mozgovi pali sa marsa, dosli su iz tog nepostenog neintelegentnog pokvarenog naroda I ne mogu biti bolji - ako pogledate tko vam voidi drzavu stvarno ne mozete ocekivati osim prljavstine I lopovluka nis drugo

MA
MagnusJohnson
21:12 09.03.2015.

Penal je bio čist, nema sumnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije