Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MASKE SU PALE'

'Tomislav Ivković je zadnji koji će me tjerati iz hrvatskog nogometa!'

Matjaž Kek
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
13.03.2015.
u 17:59

- Ne znam je li po bontonu pristojno gledati u tuđe džepove, ali mogu mu poslati žiroračun pa neka provjeri koliko zarađujem - rekao je Kek

Tjedan za Rijeku počeo je burno, porazom u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive. Bura zbog sudačkih odluka nije se stišavala sve do vikenda. Čeka se još konačna odluka Disciplinske komisije o kazni za isključenog trenera Matjaža Keka. Odluka je najavljena za petak, ali će ipak biti objavljena u subotu.

- Ne zanima me to. Dočekujemo nezgodnog suparnika, a već neko vrijeme nismo pobijedili u prvenstvu. Moramo igrom i formom zadovoljiti svoje apetite, a i očekivanja naših navijača. Računam na veliku agresiju, motiv i želju - kazao je Kek uoči nedjeljnog dvoboja u kojemu Rijeka dočekuje Zadar.

Rijekin trener u prvih 11 ne računa na nedovoljno spremne Samardžića i Vargića te Jugovića koji je tek počeo trčati nakon operacije koljena.

Iz protokola i respekta prema suparniku, prvo se pričalo o Zadru, no neizbježno se iščekivalo pitanje o verbalnom ispadu trenera Lokomotive Tomislava Ivkovića koji je "prozvao" Keka zbog njegove zarade u hrvatskom nogometu.

Kek je prvo htio izbjeći takvo pitanje, rekavši da ne čita novine, no zatim je iskreno odgovorio.

"Upozorili su me na to, pa sam išao pročitati. Zadovoljan sam jer su pale maske. Vidi se licemjerje gdje si čovjek uzme za pravo da vodeće ljude kluba spušta na zemlju. Kao kolegi, poručio bih mu da analizira igru svoje momčadi i brine se za njih. Uz dužno poštovanje, uz moć i utjecaj koji očito misli da ima, on je zadnji koji će me tjerati iz hrvatskog nogometa. Ne znam je li po bontonu pristojno gledati u tuđe džepove, ali mogu mu poslati žiroračun pa neka provjeri koliko zarađujem."

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Ivković: Ispričavam se svima, sram me je!

Komentara 27

DU
Deleted user
22:34 13.03.2015.

Kek je u pravu,a Ivković je zna se čiji kmet!

Avatar Grobar_Baranja
Grobar_Baranja
23:25 13.03.2015.

Samo jedno pitanje Ivkoviću - da li on stvarno misli da može prozivati trenera Keka zato što je Slovenac, a vodi Rijeku? Nitko Keku ništa ne pokloni, svaku kunu u HNL-u krvavo zaradi. A o Ivkoviću i njegovim Lokomotivama, ne vredi trošiti reči.

DO
domazl
19:09 13.03.2015.

Dinamovac sam, i tim više osjećam potrebu dati podršku gospodinu Keku, koji je sve ovo vrijeme bio gospodin u ophođenju i komentarima. Uz sve to, on je korektan gost u našoj domovini. Za razliku od nekih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije