Ekskluzivno za VL

Cvitanović: Česi moraju krenuti naprijed i tu vidim našu šansu

Mario Cvitanović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/9
17.06.2016.
u 12:59

Mario Cvitanović u ekskluzivnom razgovoru za Večernji list najavio je našu utakmicu s Česima (18 sati)

Mario Cvitanović nahvalio je igru hrvatske reprezentacije u pobjedi nad Turcima. Hrvatska je na pravom putu da postigne veliki rezultat.

Bilo mu je drago što su igrači pokazali koliko vjeruju u sebe, a to će im trebati u drugom susretu na Euru protiv Češke (petak, 18 sati).

Hrvatski su reprezentativci u susretu s Turskom pokazali koliko silno žele ostvariti dobar rezultat na EP-u. No Čehe ne treba olako shvatiti...

– Česi su protiv Španjolaca pokazali da znaju izaći iz defenzivnog bloka, kompaktni su i dobri u presingu. Nisam vidio ništa specijalno od Češke u prvoj utakmici. Protiv nas će morati igrati otvorenije i ići prema naprijed, a to nama otvara mnogo šansi – rekao je Mario Cvitanović u ekskluzivnom intervjuu za Večernji list u najavi naše utakmice s Česima (18 sati).

Komentara 1

ZG
zg223
07:09 18.06.2016.

od kad je izgubio prve 2 tekme na ramljaku postao je glavni komentator vecernjeg...hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije