Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Čilić pobjesnio na francuske novinare i odbio im dati izjavu!

Davisov kup - Marin Čilić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/6
17.09.2016.
u 09:46

- Hvala našim navijačima, nije im bilo lako nadjačavati se s “naoružanim” Francuzima - napomenuo je Čilić

Iako prilično buran, prvi dan polufinalnog dvoboja Davisova kupa između Hrvatske i Francuske u Zadru ipak je završio donekle očekivanim omjerom 1:1. Francuzi su poveli nakon što je iskusni Richard Gasquet pobijedio 19-godišnjeg Bornu Ćorića sa 6:2, 7:6 (5), 6:1, poslije malo više od dva sata igre. Zbog ozljede koljena, Borna u posljednje vrijeme gotovo da i nije trenirao i to se osjetilo.

Naš je tinejdžer samo u drugom setu bio ravnopravan suparnik prvom francuskom reketu. Servirao je tada Ćorić, pri vodstvu od 5:4, za izjednačenje u setovima, ali nije uspio, iako je stigao suparnikovih 0:40. U tie-breaku poveo je s 3:1, ali je potom Francuz osvojio pet poena za redom. Imao je Gasquet pri vodstvu od 6:5 tri set-lopte, Borna je spasio dvije, ali treću nije.

Marin Čilić koji je igrao u majici s kockicama ostao je na terenu dulje nego je to želio (oko tri sata) jer mu Lucas Pouille nije dao puno lakih poena, osim u prvom setu. Marin je pobijedio sa 6:1, 7:6 (4), 2:6, 6:2, ali prilično se tjelesno potrošio. Što ne znači da se do današnjeg dvoboja parova u 15 sati neće oporaviti. Francuska kombinacija je gotovo sigurna (Mahut/Herbert), no kod nas bi Dodig mogao zaigrati u paru s Draganjom, ali i s Čilićem.

- Bilo je jako vlažno u dvorani i prilično sam se znojio. No, nisam preumoran. Vidjet ćemo hoću li igrati u paru, moramo potražiti najbolju moguću priliku za tri boda. Hvala našim navijačima, nije im bilo lako nadjačavati se s “naoružanim” Francuzima - napomenuo je Čilić koji je došao na razgovor francuskoj televiziji (jer je na to obvezan), ali je odbio odgovarati na pitanja, nezadovoljan načinom na koji se u prijenosu govorilo o njegovoj svojedobnoj doping-aferi u kojoj je na kraju oslobođen svake krivnje.

- Izgovorio je neke neprovjerene činjenice, no kasnije mi se ispričao - otkrio je Marin.

Ambijent u dvorani Krešimira Ćosića u kojoj se okupilo oko 5500 gledatelja (kapacitet je 7500) bio je prilično dobar, no notu su mu davali francuski navijači.

Imali su sa sobom cijeli orkestar i dva megafona.

Na trenutke su ih ipak uspjevali nadjačati naši navijači koji su došli odasvud: iz Zadra i okolice, ali i iz Zagreba, Ivanca, Požege, Imotskoga, Malog Lošinja te iz hercegovačkih gradova Čitluka, Čapljine, Širokoga Brijega, Gruda i, naravno, Međugorja. 

Komentara 21

PE
peugeot
10:11 17.09.2016.

Ima Cili puno pravo sto je odbio razgovarati sa francuskim novinarima sto prate tenis! Da, sjecam se kad su pisali svasta protiv Cilica u dnevniku "L'Equipe oko dopinga. Bitno je da su na sve nacine od "afere doping" spasavali Gasqueta. Ispalo je da mu je neka od djevojaka podmetnula nesto da popije na nekoj tamo zabavi. "Do groba cu biti zahvalan Djokovicu sto mi je pruzio nesebicnu podrsku u mojim najtezim danima. A sad nesto drugo. Samo vi "novinari" koji kao, eto, pokrivate teniske dogadjaje i dallje pisite da je Coric pravi teniski Mozart! Nastavite pa cete sto posto unistiti njegovu karijeru. Pustite ga na miru da se teniski razvija. Za njegove lose rezultate nije kriv njegov sentimentalni zivot nego iskljucivo "novinarska skrabala". A za "Cilija" jos jednom cestitke! On je veliki teniser i nemojte ga zvati Hrvatom kad pobjedjuje i Bosancem onda kad gubi.

MA
Marko1337
10:48 17.09.2016.

Bravo Marine, na jasan način si odgovorio provokatoru. U novinarskim vodama ima previše smeća, da ne govorimo kod nas koje su odgajali i još danas to čine komunistički kadrovi.

MN
Mnd7779
10:41 17.09.2016.

Čili Dodig, 2 1, znam, idemoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije