Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGOdNA USPOMENA

Mandžukić: Odrezao sam dio mreže u koji sam zabio

Mario Mandžukić nakon finala Lige prvaka
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
Autori: ab, av/VLM
26.05.2013.
u 12:40

- Nisam još ni svjestan što sam napravio, ovo je nevjerojatno! - komentirao je Mandžo za HTV

Mario Mandžukić odbio je u Londonu razgovarati s hrvatskim novinarima zamjerivši što su portali prenijeli navodno izmišljeni intervju za talijanski Tuttosport (?!). Kao da je itko mogao znati da je izmišljen ili provjeriti sa samim Mandžom nešto što je objavljeno koji sat uoči utakmice! A za demantirati ono što nisi rekao postoji i normalan način...

Uglavnom, dojmove nakon finale Lige prvaka iznio je za HTV. 

- Ne znam što da kažem, ovo je nevjerojatno, nisam još ni svjestan što sam napravio, to će sve doći kroz nekoliko dana. Znam samo da smo postigli nešto veliko - rekao je Mandžo za kamere HTV-a.

Tijekom slavlja nakon utakmice, Mario si je odrezao komad mreže za uspomenu.

- Odrezao sam dio mreže u koji sam zabio. Želim imati uspomenu na ovo finale i osvajanje Lige prvaka. Nadam se da mi ovo nije zadnje rezanje mreže i Liga prvaka - kazao je Mario.

Kaže da se on i suigrači nisu uspaničili kada je nakon njegovog pogotka Borussija izjednačila.

- Jesu li nam dva izgubljena finala u zadnje tri godine napravila pritisak uoči finala?! Ne, nismo ni u jednom trenutku razmišljali o tome. Bili smo uvjereni u našu snagu i moć. Ovi dečki su pravo čudo, a sad idemo ispisati povijest i uzeti trostruku krunu - zaključio je Mandžukić.

>> Bavarci se razuzdali na proslavi: I s 1,8 promila možemo do Kupa

>> Neuer: Skoro sam napunio gaće, Lahm: Tresli smo se od straha

>> Mandžo hrvatskim novinarima: Presretan sam, baš me briga za vas

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije