Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volej

Mandžukić i Lovren igrali posljednju utakmicu u plavom?

'17.12.2009. Zagreb, Hrvatska - Na praznom stadionu Maksimir odigrana je nogometna utakmica 6. kola, skupine A Europske lige izmedju NK Dinama i FC Timisoara.Dejan Lovren. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
18.12.2009.
u 09:38

Utakmica s Timişoarom bila je posljednja službena za Dinamo u ovoj godini, a možda i posljednja za četvoricu igrača koji su najbliži izlaznim vratima, uz već prije otpisane Cufrea i Papadopoulosa.

Skauti su u praznom Maksimiru gledali Mandžukića, Vrdoljaka i Lovrena, prva dvojica love hitan vlak za inozemstvo, a Lovren sa 19 godina prvi vlak.

Nijedan si sinoć nije podigao cijenu. Veliko je pitanje hoćemo li na proljeće gledati Etta koji je iz sezone u sezonu sve lošiji, a to je sinoć ponovno potvrdio.

Većina Dinamovih nogometaša na odmoru je već od petka, deset će igrača još u petak igrati na tradicionalnom susretu u Karlovcu. Svi su stranci slobodni, a na upit jesu li neki "zauvijek slobodni", trener Jurčić diplomatski je odgovorio:

– Svi igrači imaju ugovore s klubom i moraju se javiti na prozivanje.

Plavi su na odmoru do 12. siječnja, nakon okupljanja u Zagrebu, odlaze u Međugorje (devet dana). Potom odlaze na dva tjedna u Antalyju. (pj, mm/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

MA
maraton
15:49 18.12.2009.

Ma di se je Mamić sakrija?Ima bit da braća zajedno tuguju a Jurćić in dodaje papirnate maramice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije