Naslovnica Sport domaći nogomet

Mandžukić i Lovren igrali posljednju utakmicu u plavom?

Utakmica s Timişoarom bila je posljednja službena za Dinamo u ovoj godini, a možda i posljednja za četvoricu igrača koji su najbliži izlaznim vratima, uz već prije otpisane Cufrea i Papadopoulosa.
18. prosinca 2009. u 09:38 1 komentara 23 prikaza
'17.12.2009. Zagreb, Hrvatska - Na praznom stadionu Maksimir odigrana je nogometna utakmica 6. kola, skupine A Europske lige izmedju NK Dinama i FC Timisoara.Dejan Lovren. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'

Skauti su u praznom Maksimiru gledali Mandžukića, Vrdoljaka i Lovrena, prva dvojica love hitan vlak za inozemstvo, a Lovren sa 19 godina prvi vlak.

Nijedan si sinoć nije podigao cijenu. Veliko je pitanje hoćemo li na proljeće gledati Etta koji je iz sezone u sezonu sve lošiji, a to je sinoć ponovno potvrdio.

Većina Dinamovih nogometaša na odmoru je već od petka, deset će igrača još u petak igrati na tradicionalnom susretu u Karlovcu. Svi su stranci slobodni, a na upit jesu li neki "zauvijek slobodni", trener Jurčić diplomatski je odgovorio:

– Svi igrači imaju ugovore s klubom i moraju se javiti na prozivanje.

Plavi su na odmoru do 12. siječnja, nakon okupljanja u Zagrebu, odlaze u Međugorje (devet dana). Potom odlaze na dva tjedna u Antalyju. (pj, mm/VLM)

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • maraton:

    Ma di se je Mamić sakrija?Ima bit da braća zajedno tuguju a Jurćić in dodaje papirnate maramice.