Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dojučerašnji suigrači

Mandžo poslao dirljivu poruku Raketi i upozorio ga da ga uz Vatrene najteže tek sad čeka

Mario Mandžukić i Ivan Rakitić
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/4
21.09.2020.
u 17:23

- Bilo mi je zadovoljstvo dijeliti s tobom teren i svlačionicu, pobjede i poraze, suze i smijeh - napisao je, između ostalog, Mandžukić

Mario Mandžukić, legendarni hrvatski napadač koji se također u međuvremenu oprostio od reprezentacije, među prvima je komentirao odluku Ivana Rakitića da kaže zbogom hrvatskom državnom dresu.

Mandžukić i Rakitić puno tog su zajedno prošli na travnjacima, a fantastični Brođanin svome nekadašnjem suigraču na Instagramu je poručio sljedeće:   

- Sretan sam što smo zajedno doživjeli toliko velikih trenutaka s Hrvatskom - bilo mi je zadovoljstvo dijeliti s tobom teren i svlačionicu, pobjede i poraze, suze i smijeh. 

>>> Pogledajte video-priču o Ivanu Rakitiću

Ivane, možeš biti ponosan na sve što si ostvario s Hrvatskom. A sada možemo konačno jednom zajedno u miru pogledati utakmicu reprezentacije. Iako, znaj, lakše je igrat' nego gledat' - napisao je Mandžo. 

Komentara 5

RE
RedTree
18:23 21.09.2020.

Hvala, ali prerano, pa čovjek ima tek 32. godine, Ronaldo s 35. i ne pomišlja još napustiti Portugal. Vijek nogometaša se produljio. Modrić, Ramos, Ronaldo, Messi, Ibrahimović su najbolji na svijetu a debelo zagazili u godine. Bilić je neki dann rekao koliko je Modriću valjalo što je stasao uz iskusnog Kovača. Treba nam kvaliteta, ali igračko iskustvo uz koje će sutra rasti Moro, Vlašić i drugi.

AN
Antonio1952
17:45 21.09.2020.

Oba ste me razocarali preranim napustanjem reprezentacije. Mislim da to nije dobra odluka ni od jednog. Od napustanja reprezentacije Mario skoro ne igra ni u klubu pa bi mu bar dobro dosla reprezentacija, a Ivan izgleda previse slusa zenu. Neka im je sa srecom a repka ce nastaviti i bez onih koji se oproste.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
17:44 21.09.2020.

Hvala Ti Ivane! Hvala Ti za svaki trenutak radosti koji si nam priredio svojom umjetnošću igranja nogometa. Hvala Ti ivane za svaki trenutak radosti koji si nam poklonio igrajući za Hrvatsku nacionalnu vrstu s kojom si ostvario toliko puno trenutaka koji će zauvijek u pvojesti ostati vezano uz Tvoje časno ime! Mi Hrvatice i Hrvati koji smo bili sretnici doživjeti s Tobom i Hrvatskom nacionalnom vrstom veličanstvene trenutke slave i ponosa nikada nećemo Tebe prepustiti zaboravu. Bog Te blagoslovio zajedno s Tvojim najmilijima. Svaku Ti sreću želim, puno zdravlja i još puno športskih uspjeha. Hvala Tebi Ivan Rakitić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije