Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski mediji

Majer odlazi iz Francuske: Utrci za hrvatskog veznjaka pridružio se još jedan engleski velikan

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/3
04.05.2023.
u 17:09

Rennes je Newcastleu odgovorio da se Lovre Majera spreman odreći za 40 milijuna eura, a dio te svote dobit će i Dinamo. Osim kluba s krajnjeg sjevera Engleske, Majer će opcije biti i Liverpool te londonski Arsenal

Nakon što je u drugom dijelu sezone sve manje bio u prvoj postavi Lovro Majer uskoro više neće igrati za Rennes, piše francuski Foot Mercato. Opcija mu ne nedostaje jer su mnogi klubovi zainteresirani za hrvatskog veznjaka.

Najnoviji koji je pridružio utrci za 25-godišnjaka jest Newcastle, jedan od najbogatijih na svijetu. Prema pisanju francuskih medija, Rennes je dobio upit iz Engleske. Spremni su ga se odreći za 40 milijuna eura, od kojih će dio dobiti i Dinamo (prema Francuzima čak 20 posto).

Osim Toonsa, interes za Majera iskazali su i iz Liverpoola te Arsenala. Transfer nagoviješta i informacija da je francuski klub krenuo u potragu za novim veznim igračima premda su s hrvatskim reprezentativcem potpisali ugovor do 2026. godine. 

U ovoj sezoni Majer je za Rennes nastupio 37 puta, postigao dva pogotka i upisao četiri asistencije. Takav je učinak znatno slabiji od prošlogodišnjeg kada je nakon transfera iz Dinama za 12 milijuna eura postigao šest pogodaka i devet asistencija u 36 nastupa.

Komentara 2

BO
BorderGuard
21:34 04.05.2023.

Newcastle jedan od najbogatijih klubova na svijetu. Cuj to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije