Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Maccabi demolirao Barcelonu, ali nije ju "skinuo" s prvog mjesta

07.04.2022.
u 23:36

Na vrhu ljestvice je Barcelona s omjerom 21-7. Slijede Olympiakos i Armani Milano koji imaju omjer 19-9, dok je četvrti madridski Real s pobjedom manje.

U sjajnom izdanju košarkaši Maccabija iz Tel Aviva svladali su u gostima Barcelonu 104-80, u utakmici 34. kola Eurolige.

Maccabi je od početka vodio te je na poluvrijeme otišao uz prednost 57-46. Iako se domaćin donekle primaknuo u trećoj četvrtini u završnih deset minuta uslijedila je kulminacija dominacije Maccabija. Klub iz Tel Aviva je taj dio igre dobio 28-12 i na kraju pobijedio s uvjerljiva 24 poena plusa.

Iz Barcelone možemo izdvojiti tek Alexa Abrinesa koji je ubacio 17 poena, dok je na drugoj strani Scottie Wilbekin ubacio 20, a James Nunnally 18 uz šest skokova i tri asistencije. Hrvatski centar Ante Žižić odigrao je 10 minuta za goste, ali nije uputio ni jedan šut, već je upisao tek jednu asistenciju.

U dramatičnoj završnici Armani Milano je u gostima pobijedio Asvel 81-80. Igrač utakmice bio je Malcolm Delaney s 24 poena i pet skokova za goste.

Na vrhu ljestvice je Barcelona s omjerom 21-7. Slijede Olympiakos i Armani Milano koji imaju omjer 19-9, dok je četvrti madridski Real s pobjedom manje. Anadolu Efes i Maccabi imaju omjer 16-11, sedmi je Monaco (14-13), a osmi Bayern (13-14).

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije