Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRILIRAO U MADRIDU

Luka Žorić po drugi put najkorisniji igrač kola Eurolige

Luka Žorić
Ivica Galović/PIXSELL
16.03.2013.
u 16:23

Nakon što je Ante Tomić proglašen za MVP-a mjeseca veljače, i dalje stižu priznanja hrvatskim košarkašima

Hrvatski košarkaš u redovima Unicaje Luka Žorić izabran je za najkorisnijeg igrača 11. kola Topa 16 Eurolige. Podsjetimo, sinoć je momčad iz Malage koju vodi Jasmin Repeša pobijedila Real u gostima 77:74 i time zadržala šanse za četvrtfinale, a Žoriću je to drugi ovakav naslov ove sezone u Euroligi.

Žorić je ubacio 21 koš uz 12 skokova te upisao dvije blokade i dvije osvojene lopte za ukupnu valorizaciju 33.

Podsjetimo, Realov Ante Tomić proglašen je za euroligaškom MVP-a veljače koj je treći igrač s najboljom valorizacijom u drugom dijelu natjecanja (19). Prvi je također naš reprezentativac iz redova Fenerbahčea Bojan Bogdanović (23.20)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije