Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRE NADE

Lovrenov brat i mladi Borovec potpisali profesionalne ugovore s Dinamom

Davor Lovren
GNK Dinamo
02.11.2014.
u 13:34

- Znam da je ovo tek novi početak, ispred mene je još puno rada i truda, ali ovo mi je svakako poruka da dobro radim. Kažem, presretan sam i veselim se svemu što dolazi – rekao je mladi Lovren.

Svečano je bilo u Plavom salonu gdje su dva Dinamova talentirana mladića Borna Borovec i Davor Lovren potpisali svoje prve profesionalne ugovore.

Igrači i njihovi roditelji koji su došli s njima na svečano potpisivanje ugovora bili su oduševljeni i ponosni. Ovi su mladići dio odlične generacije Dinama, jedne od najboljih u novijoj povijesti kluba, koja godinama niže odlične rezultate.

Borna je rođen 4. srpnja 1998., a u Dinamo je došao s 10 godina iz Španskog. Zadnji vezni je već godinama mladi reprezentativac, a krase ga brzina, odličan udarac i pregled igre. Podsjetimo, upravo je Borna bio strijelac fantastičnog vodećeg pogotka protiv Milana na legendarnom Old Traffordu u finalu Nike Premier Cup prošloga ljeta.

Iza njega svoj svečani trenutak u Plavom salonu imao je Davor Lovren. Dječak rođen 3.10.1998. igra krilo te lakoćom prolazi po strani, a uz brojne asistencije vrlo često i zabija pogotke. Uostalom, mlađi brat bivšeg igrača Dinama, sada Liverpoola i reprezentativca Dejana Lovrena najbolji je strijelac kadetske lige. Davor je, čak, već igrao i za prvu momčad na nedavnom turniru u Vukovaru.

- Ovo je trenutak o kojem sam sanjao godinama i neopisivo sam sretan što sam potpisao profesionalni ugovor s Dinamom. Znam da je ovo tek novi početak, ispred mene je još puno rada i truda, ali ovo mi je svakako poruka da dobro radim. Kažem, presretan sam i veselim se svemu što dolazi – rekao je mladi Lovren.

Potpisivanje ugovora prokomentirao je i voditelj nogometne škole Marijan Vlak.

- Borna i Davor su odlični igrači, ali su prije svega sjajni dečki. Naravno, ne bi bili u Dinamu i potpisali profesionalne ugovore da nisu veliki talenti i igrači za koje vjerujemo da u bližoj budućnosti mogu nositi naš klub, ali važno je istaknuti kako se radi o izuzetno karakternim, simpatičnim i fino odgojenim dečkima. Svojim su radom, trudom i talentom došli ovdje gdje su danas, ali jasno da "pravi posao" tek počinje i da ih čeka još puno posla da bi u potpunosti ostvarili svoj talent i postali igrači kakvi mi smatramo da mogu biti - rekao je Vlak.

>> Reprezentacija će doći na Poljud kad Torcida prestane reketariti Hajduk

Komentara 5

DI
diskasting
19:59 02.11.2014.

sve super za dečke! nadam se da ste sa roditeljima dobro proučili ugovore i ona slova oko robova do kraja života nadam se da nema na ugovoru!(inače jako sitna slova) i iskreno se nadam ako je sve u redu sa ugovorom onda da nećete put europe za par mjeseci kad dođe "nemoralna ponuda" u biti pranje novaca se to zove po novom. Sretno dečki!

VU
vupora8
14:55 02.11.2014.

Dugo nismo imali talentiranije igrače: 1998 godište svi osvjači NIKE PREMIER CUPA najprije Sosa,Borovec,Moro,Brekalo,Lovren (vec potpisai profesionalne ugovore) Olmo,Knežević,Tibor Halilović,Cekici,Ćorić,Badara...

MN
Mar....nac
16:30 02.11.2014.

Stvarno talentirana generacija. Bravo decki ! Bravo Dinamo i cestitke Mamicu. Patite vi koji konstantno drecite HNS pede*i nogomet ste..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije