Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVA - RIJEKA 3:0

Lokomotiva u sablasnom okruženju potukla Rijeku

Lokomotiva - Rijeka
Jurica Galoić/Pixsell
28.11.2009.
u 17:21

Lokomotiva je doslovce, igrački i rezultatski razbila Rijeku. Visoka 3:0 (1:0) pobjeda domaćina posve je zaslužena.

Lokosi su od početka dominirali i na najsitnije dijelove rastavili blijedu Rijeku.

U prvom dijelu Lokomotiva je bila osjetno bolja, Rijeka se nije ni približila Kelavinim vratima. “Lokosi” su stvorili tri lijepe zgode, no Herceg, Vrsaljko i Bule nisu ih iskoristili. Zato je precizan bio Željko Sopić, koji je u 28. minuti fantastičnom “bombom” iz slobodnog udarca s 35 metara poslao loptu “kroz oči” vratara Mancea za 1:0! Sopić je, sedam minuta kasnije, još jednom snažno opalio iz “slobodnjaka”, no lopta je ovaj put preletjela vrata. Nastavak je donio istu priču, Lokomotiva je držala niti igre i kontrolirala utakmica. U početku nastavka bilo je malo opasnih napada, Bule je tek jednom zaprijetio udarcem izvan 16-erca.

Potvrdu Lokomotivine pobjede donio je Bule u 78. minuti udarcem glavom, a tri minute kasnije konačni riječki slom potvrdio je Pamić autogolom nakon ubacivanja Bule.

U 91. minuti zbog udaranja Bajte, crveni karton dobio je veznjak Rijeke Nastja Čeh.

Rijeka? Potpuno razočaranje! Gosti su samo pokušavali parirati, bili su posve neopasni, domaći vratar Kelava lagano je uhvatio tek dva-tri alibi centaršuta. Betonsko je maksimirsko ruglo opet zjapilo prazno. Na tribini zapad bilo je 70 gledatelja, u loži 40, a u 28. minuti utakmice, baš kad je Sopić “probio” Mancea, na jug je stiglo i 50 pripadnika Armade.

Ulaznice su bile po 40 kuna, pa neka je bilo prodano (a vjerojatno nije!) 120 ulaznica, prihod je 4800 kuna. A samo paljenje maksimirskih reflektora košta 50.000 kuna! Za koga se to uopće igra, tko sve to može financirati...

Stadion: Maksimir. Vrijeme: prohladno. Sudac: Zlatko Šimčić (Koprivnica) 6.5.

POGOCI: 1:0 Sopić (28), 2:0 Bule (78, Bajto), 3:0 Pamić (81,autogol)

Igrač utakmice: Željko Sopić

Komentara 1

RU
Rugovit
00:54 29.11.2009.

Srami se, Rijeko, srami se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije