Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI DAN LP-A

Barcelona u Rimu bez Brava i Danija Alvesa

Barcelona - Malaga
Foto: Reuters
16.09.2015.
u 07:00

Chelsea će, bez Courtoisa kojemu je operirano koljeno, dočekati Macabi iz Tel Aviva za čiji će napad kandidirati Dejan Radonjić, koji je stigao ove sezone na posudbu iz zagrebačkog Dinama.

Ako nisu najbolji, sigurno je da su među najboljima. Tako je Romin trener Rudi Garcia oslikao svog prvog protivnika u Ligi prvaka, branitelja naslova Barcelonu. Rimljani će morati zaigrati bez ozlijeđenog bh. reprezentativca Miralema Pjanića, a Barci će zbog ozljede mišića nedostajati Vermaelen i vratar Bravo. Nije se potpuno oporavio ni Dani Alves pa će desnog braniča opet morati zaigrati veznjak Sergi Roberto.

Chelsea će, bez Courtoisa kojemu je operirano koljeno, dočekati Macabi iz Tel Aviva za čiji će napad kandidirati Dejan Radonjić, koji je stigao ove sezone na posudbu iz zagrebačkog Dinama. Tin Jedvaj vratio se nakon ozljede treninzima, ali upitno je hoće li biti u Bayerovu kadru za dvoboj s BATE Borisovom. Domagoj Vida trebao bi se naći u obrambenoj liniji kijevskog Dinama koji dočekuje jaki Porto.

SKUPINA E, 1. kolo

 

Roma - Barcelona 20.45

 

Bayer - BATE Borisov 20.45

SKUPINA G, 1. kolo

Chelsea - Maccabi Tel Aviv 20.45

Dinamo Kijev - Porto 20.45

SKUPINA H, 1. kolo

Valencia - Zenit 20.45

Gent - Lyon 20.45

>> Real s Modrićem i Kovačićem uvjerljivo slavio, Bebek oštetio Srnu i Šahtar

>> Juventus preokrenuo protiv Cityja, pogledajte kako je zabio Mandžukić!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije