Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Real s Modrićem i Kovačićem uvjerljivo slavio, Bebek oštetio Srnu i Šahtar

Real - Šahtar
Foto: Reuters
1/7
15.09.2015.
u 22:40

Bebek je pokazao na bijelu točku iako je Srna loptu blokirao leđima, a ne rukom.

Real Madrid pobjedom je otvorio novu sezonu Lige prvaka. Kraljevski klub u prvom je kolu na svom travnjaku svladao Šahtar sa 4:0.

Na Santiago Bernabeu izašlo je čak 10 naših. Luka Modrić u prvom sastavu Reala, a kapetan Šahtara Darijo Srna na drugoj strani. Na klupama momčad su bili Mateo Kovačić i Eduardo da Silva, dok je pravdu dijelila hrvatska sudačka postava na čelu s Ivanom Bebekom koji je dospio u elitnu skupinu.

Real je u 13. minuti imao sjajnu priliku za vodstvo. Benzema je nakon dodavanja Ronalda ostao sam na desnoj strani. Zaobišao je vratara Pjatova, no onda promašio čitava vrata. No, to nije uzdrmalo Šahtar koji je nakon toga nije izgledao uopće loše. Ukrajinska momčad dobro je parirala Realu, no sve je uprskao njihov vratar.

Isco je u 30. minuti ubacio laganu loptu koju je Pjatov pokušao uhvatiti. No, lopta mu je ispala iz ruku i odbila se do Karima Benzeme koji ju je samo proslijedio u praznu mrežu. Gareth Bale se nakon toga ozlijedio pa je u igru ušao Mateo Kovačić.

Nade Šahtara da može do iznenađena splasnule su u 50. minuti kada je Stepanenko morao napustiti igru. Napravio je prekršaj nad Sergiom Ramosom, a Bebek mu opravdano pokazao drugi žuti karton i put u svlačionicu. No, zato je hrvatski sudac grubo pogriješio pet minuta kasnije.

Ronaldo je pucao, a Srna u padu blokirao loptu. Portugalac i ostali igrači Reala vršili su pritisak na Bebeka koji je na kraju pokazao na bijelu točku iako je Srna loptu zaustavio leđima, a ne rukom. Kapetan Šahtara još je dobio i žuti karton. Ronaldo je bio siguran s bijele točke i povisio na 2:0.

Samo osam minuta kasnije Bebek je još jednom pokazao na bijelu točku. Ovaj put nije pogriješio jer je Azevedo igrao rukom. Bebek nije odmah svirao jedanaesterac, to je napravio nakon sugestije pomoćnog suca Vučkova. Siguran izvođač ponovo je bio Cristiano Ronaldo.

Šahtar se do kraja utakmice raspao i bilo je samo pitanje kolikom će razlikom Real slaviti. Imao je kraljevski klub nekoliko dobrih prilika, a konačni rezultat postavio je Ronaldo u 81. minuti. Marcelo je dobro tukao, Pjatov odbio loptu, a najbolji igrač Reala je glavom proslijedio u mrežu za prvi pogodak večeras iz igre te treći ukupno.

Luka Modrić (ponovo bio odličan) i Darijo Srna odigrali su čitavu utakmicu, Kovačić je dobio sat vremena, dok Eduardo nije ulazio u igru. Real je na kraju slavio s uvjerljivih 4:0, no Ukrajinci će itekako imati primjedbi na suđenje Bebeka koji je domaćinima poklonio jedanasterac.

>> Juventus preokrenuo protiv Cityja, pogledajte kako je zabio Mandžukić!

>> Pogledajte kako je Bebek oštetio Srnu i poklonio Ronaldu jedanaesterac

Komentara 18

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
22:24 15.09.2015.

Obruka nas Bebek.

DU
Deleted user
21:01 15.09.2015.

pfff velike hrvatine kad treba igrati za repku tankiraju

Avatar Titanov sin
Titanov sin
07:35 16.09.2015.

Kod 4-0 je tema da li je bio penal ili nije haha Treba samo pogledati penal koji je dosuđen za Bayern prošli vikend. Suci na žalost ne mogu koristiti usporenu snimku i desetak kamera. To je draž nogometa, o čemu bi ljudi raspravljali da nema tih diskutabilnih odluka????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije