Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEICESTER CITY

Kramarić debitira: Ovo je drugi svijet u odnosu na Hrvatsku

Andrej Kramarić
Foto: Leicester City
17.01.2015.
u 11:30

Lovren danas s Redsima gostuje kod Aston Ville, dok Kranjčar s QPR-om dočekuje Man. United. Bodrit će ga i tata Cico.

Jučer poslijepodne Andrej Kramarić (23) predstavljen je kao novi igrač Leicester Cityja. Engleski klub to je učinio tek kada je i službeno dobio certifikat iz engleskoga saveza kojim se Hrvatu dopušta nastup u Premiershipu.

Tako bi Kramarić za svoj novi klub trebao debitirati u današnjoj utakmici sa Stoke Cityjem (16 sati) na stadionu King Power u Leicesteru. Vjerojatno ne od prve minute, jer Andrej je mjesec dana bez utakmica, još ne poznaje suigrače i tek u sljedećim susretima trebao bi dobiti značajniju minutažu. Zna se tek da Kramarić neće u Leicesteru nositi Linekerovu devetku. Njezin je vlasnik izvjesni Jamie Vardy...

– Odlično se osjećam, zadovoljstvo je biti tu i nadam se da ću pomoći klubu. Stadion je fenomenalan, a trening-kamp vrlo prostran. Ovo je drugi svijet u usporedbi s Hrvatskom. Moji prvi dojmovi su sjajni – rekao je Andrej Kramarić na predstavljanju i dodao:

– Uzbuđen sam, dat ću sve od sebe kako bih pokazao navijačima tko sam i, nadam se, ubrzo početi zabijati. Leicester je najbolji klub za mene, sviđa mi se njegov stil igre, igrači, stadion...

Dejan Lovren pak danas s Liverpoolom gostuje u Birminghamu kod Aston Ville, dok Niko Kranjčar s QPR-om dočekuje Manchester United. Niku će s tribina Loftus Roada danas bodriti otac Zlatko Kranjčar.

>>Kramarić predstavljen: Ovo je drugi svijet, a Leicester je bio najbolja opcija

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije