Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strupar za Goal:

Krama, pazi, zakasniš sekundu i stoper te baci na tribine!

'01.10.2013., Zagreb - Bivsi nogometas Branko Strupar. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
17.01.2015.
u 12:45

Kramarić neće moći vjerovati, kad uđe, kakav je tempo igre. Nemaš vremena ni za 'lažnjak'. No uživat će u engleskom nogometu, kaže Strupar, koji je debitirao baš protiv Leicestera.

Andrej Kramarić odigrat će svoju prvu premierligašku utakmicu za Leicester City protiv Stoke Cityja (16 sati). Branko Strupar igrao je na početku tisućljeća za Derby County, on je svoju prvu premierligašku utakmicu odigrao upravo protiv Kramarićeva novog kluba!

"Došao sam u prosincu 1999. Sredinom mjeseca odigrao sam posljednju utakmicu za Genk pa dogovorio transfer u Derby County. Tri dana nakon potpisa ugovora igrao sam protiv Leicestera" rekao je Branko Strupar za Goal.

"Ušao sam u igru u zadnjih 20 minuta, tad smo već vodili 1:0, tako je i završilo. Čuvao me Matt Eliott. Sjećam ga se dobro, bio je vrlo neugodan branič. Imao je nogu duplo veću od moje. Nisam mu mogao ništa, gurnem loptu ulijevo, izbije mi ju, gurnem ju udesno, opet isto, poludio sam."

"Kramarić je dokazao da je odličan napadač. No kad uđe, neće moći vjerovati kojim se tempom igra u Engleskoj. Triput brže nego, primjerice, u Belgiji ili Hrvatskoj, moraš imati rješenje prije nego što dobiješ loptu, nemaš vremena ni za lažnjak, ma užas..."

"Suci toleriraju sve. Mene su 'ubili' par puta. U jednoj utakmici, branič me pokupio ramenom, udario me toliko jako da sam završio u prvom redu tribina! Pazite, ja nisam malen čovjek, imao sam tad 91 kilogram, a visok sam 192 cm. Nisam znao gdje sam! - kaže Strupar.

Cijeli intervju sa Brankom Struparom pročitajte ovdje.

>>Kramarić debitira: Ovo je drugi svijet u odnosu na Hrvatsku

Komentara 1

DA
Djeca_Arbata
14:23 17.01.2015.

Dobio je veliku lovu pa nek igra. Ovako bi cijeli život pričao da je veliki igrač samo mu nisu pružili priliku da se iskaže. Neka igra i zabija. Kad može Mandžo i stari Olić može valjda i Krama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije