Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'AMPUTIRALI SU MI RUKU'

Kontroverzni bivši dečko poznate Zagrepčanke spasio je čovjeku život. Govorio je o mračnim vremenima

SANDRA SANDERS/REUTERS
22.03.2024.
u 12:44

Njegova priča dala je inspiraciju njegovim brojnim pratiteljima, a jedan mu je poslao emotivnu poruku koja je oduševila mnoge.

Jay Shetty poznati je guru za samopomoć, jedni tvrde da m je spasio život, a ostatak smatra da je riječ o običnoj varalici. Kod njega je u emisiji sada gostovao kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios.  U razgovoru je Kyrgios govorio o tome kako je njegova snažna osobnost na terenu izazvala mržnju i negativne emocije, a objasnio je koliko je njegov karakter pogrešno shvaćen te smatra kako je potpuno drugačij u društvu obitelji.

GALERIJA Kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios

1/6

Bivši dečko Zagrepčanke Ajle Tomljanović također je govorio o mračnim vremenima, suočavanju s depresijom i ovisnošću te pretvaranju najteže faze svog života u ključni trenutak za najbolju godinu u životu kada je stigao do finala Wimbledona. Govorio je i o tome kako gleda na život izvan tenisa. 

Njegova priča dala je inspiraciju njegovim brojnim pratiteljima, a jedan mu je poslao emotivnu poruku koja je oduševila mnoge.

- Dijagnosticirana mi je kronična depresija nakon što sam zbog raka morao amputirati lijevu ruku. Mislio sam sve ostaviti, makar imam troje male djece. Sad mi je tvoj govor dao snage da životu pružim još jednu priliku - zahvalio se Kyrgiosu jedan navijač.

VEZANI ČLANCI:

Kyrgios je u Hrvatskoj bio popularan kao dečko zagrebačke tenisačice Ajle Tomljanović koja je promijenila državljanstvo te prešla pod australsku zastavu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije