Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stolni tenis

Kineskinje Dr. Časla svladale Mađarice

Doo Hoi Kem
Slavko Midžor/Pixsell
14.10.2017.
u 07:00

Sve tri kineske igračice zagrebačkog kluba pobijedile su bez izgubljenog seta.

Održan je sastanak Izvršnog odbora Hrvatskog stolnoteniskog saveza, a jedan od zaključaka je da će se Tin Yuan, izbornici ženske reprezentacije, produžiti ugovor na još godinu dana. Martin-Tino Časl i dalje ostaje koordinator za ženski stolni tenis. Uskoro će se otvoriti interni natječaj za novog izbornika/trenera muške seniorske reprezentacije. Ozbiljan kandidat za to mjesto je Željan Gaćina, trener Zagreba.

Također, Izvršni odbor nastojat će ustrojiti muške i ženske reprezentacije tako da treneri seniorskih pogona budu glavni treneri to jest koordinatori rada svih omladinskih selekcija.

A stolnotenisačice kluba Dr. Časl ostvarile su drugu pobjedu u Ligi prvakinja svladavši u gostima mađarski Szekszard sa 3:0. Sve tri kineske igračice zagrebačkog kluba pobijedile su bez izgubljenog seta, ali Mađarice su bile oslabljene jer nije igrala njihova najbolja igračica Ching Cheng inače 10. na svjetskoj rang listi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije