Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka remizirala

Kek: Šteta zbog Benkove šanse, ali ništa mu ne zamjeram

Kek
Goran Kovacic/pixsell
28.11.2013.
u 21:10

- Imali smo stativu, dvije tri situacije, priliku Benka... Dogodi se, ali moramo ići naprijed. Ovo je mojim igračima saznanje kakva je Europa i kako se treba igrati - rekao je Kek.

Rijeka je remijem s Vitorijom na Kantridi izgubila šanse prezimiti u Europskog ligi. Momčad Matjaža Keka bila je bolja, ali lopta nije htjela u mrežu. Riječani će najviše žaliti za zicerom kojeg Leon Benko nije iskoristio u 82. minuti, no utjeha im je da ove sezone nisu izgubili na Kantridi.

- Dočekali smo njihovu grešku deset minuta prije kraja, ali nismo iskoristili zicer. Ne zamjeram mu ništa. Mislim da smo do 35. minute odigrali u strašnom tempu. Svi rezultati ostavljaju pozitivnu ostavljaju gorčinu jer smo željeli pobijediti - rekao je trener Rijeke Matjaž Kek za HTV.

Kek je zadovoljan kako je njegova momčad izgledala.

- Imali smo stativu, dvije tri situacije, priliku Benka... Dogodi se, ali moramo ići naprijed. Ovo je mojim igračima saznanje kakva je Europa i kako se treba igrati. Defenzivno smo odigrali pravu europsku utakmicu.

Kapetan Dario Knežević žali za propuštenom šansom.

- Možemo žaliti za ovakvim raspletom. Kantrida je ostala neosvojiva, ali svejedno ostaje žal što nismo slavili - rekao je Knežević.

"Vitoria nije stvorila šansu za gol"

Posljednja utakmica protiv Betisa tako će za Riječane biti samo formalnost.

- Idemo tamo odigrati za svoj gušt. Želimo se na dostojan način oprostiti od Europe. Sve u svemu, ovo je bio uspješan nastup u Europskoj ligi. Nadam se da ćemo ovako nastaviti i iduće sezone - rekao je Knežević.

Vratar Ivan Vargić danas nije imao puno posla.

- Nisu nam stvorili šansu za gol. Hvala svim navijačima koji su nas bodrili - poručio je vratar Rijeke.

Reprezentativac Mate Maleš je naglasio da će tražiti pobjedu protiv Betisa.

- Ušli smo dobro u utakmicu, imali šanse, dobro igrali... Nismo iskoristili prilike, ali mislim da smo zaslužili pobjedu. Idemo u Sevillu pokušati pobijediti - rekao je Maleš, dok je BiH reprezentativac Zoran Kvržić dodao:

- Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, žao nam je što nismo zabili gol, ali to je Europa. Naučili smo nešto iz prve utakmice. Šteta da nismo zabili gol, imali bi šansu za prolazak.

>> Rijeka se remijem oprostila od snova o europskom proljeću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije