Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split je hit

Katalinić: Treba skupljati bodove, a ne gledati tablicu

\'18.09.2010., Split- Nogometna utakmica 8. kola prve HNL, NK Split - NK Lokomotiva. Ante Vitaic Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
20.09.2010.
u 13:20

Službeni spiker na Parku mladeži gledatelje je nakon pobjede Splita nad Lokomotivom od 1:0 ispratio riječima: "Ugodno spavajte i pogledajte tablicu na kojoj je Split prvi".

Katalinićeva momčad minimalno je svladala Lokomotivu, jedini pogodak djelo je Ante Vitaića u 28. minuti. Bila je to prava prvenstvena, čvrsta utakmica, ali i sasvim zaslužena pobjeda Splita.

– Bila je to tvrda utakmica, Split trenutačno igra najbolje u Hrvatskoj (?!). To su pokazali i u ovoj utakmici, osim udarca Bule, nismo stvorili praktično nijednu prigodu jer nam Split to nije dopustio – priznao je zasluženost Splitove pobjede trener Lokomotive Roy Ferenčina.

Bez opterećenja

Imao je objašnjenje zbog čega njegova momčad nije uspjela stvoriti nijednu priliku. Parirali su Zagrepčani u sredini terena, ali dalje nisu mogli.

– Split je do sada primio tri pogotka, ima najbolju obranu u ligi, to nije bez razloga – rekao je Ferenčina.

I njega čekaju teški dani, nekoliko minuta nakon poraza iz Zagreba je stigla informacija da mu je "glava na panju" i da će ga zamijeniti Kruno Jurčić, ali to su nam u Lokomotivi hitro demantirali. S druge strane, brk Ivana Katalinića nije ni trznuo na činjenicu da je Split privremeni lider prvenstva. Trener "crvenih" gleda samo prema borbi za opstanak. Ne želi opterećenje.

Treba im 37 bodova

– Treba skupljati bodove, a ne gledati tablicu. Imamo 16 bodova nakon osam kola, to pokazuje našu kvalitetu. U ligi će se ostajati s nekih 37, 38 bodova. A nakon toga ćemo razmišljati o drugim stvarima – kazao je Katalinić.

Ferenčina je rekao da igrate najbolji nogomet u ligi.

– To pokazuje i tablica – u svom je stilu zaključio Kate.

Ključne riječi

Komentara 3

DE
derin
19:17 20.09.2010.

Ako Split ovako nastavi, a najvjerojatnije hoće europa mu ne gine.

MA
mandela
14:19 20.09.2010.

a bas sam se pitao gdje je kate,njegovi ga u hajduku nisu bas mnogo volili,iako ih je uveo u cl.eto ti trenera,bez novca,samo radom sastavi ekipu i dobro igraju.e da je vise takvih kod nas sve bi bilo bolje.mozda cuu i ja pocet navijat za split,tu se bar niko ne svadja

OB
-obrisani-
08:50 21.09.2010.

Katalinić: Treba skupljati bodove, a ne gledati tablicu jer od gledanja se samo gubi vid a od skupljanja bodova i klađenja se može dobro zaraditi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije