Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška odluka

Karolina Pliškova raskinula suradnju s Conchitom Martinez

Karolina Pliškova
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
08.11.2019.
u 00:17

Odlučila sam ne raditi više s Conchitom. To je bila teška odluka nakon ovako super sezone - izjavila je 27-godišnja polufinalistica zadnjeg Mastersa, poželjevši pritom "sve najbolje" svojoj sada bivšoj trenerici

Druga tenisačica svijeta Čehinja Karolina Pliškova raskinula je suradnju s trenericom Conchitom Martinez s kojom je počela trenirati prošle godine, objavile su obje u četvrtak na društvenim mrežama.

- Odlučila sam ne raditi više s Conchitom. To je bila teška odluka nakon ovako super sezone - izjavila je 27-godišnja polufinalistica zadnjeg Mastersa, poželjevši pritom "sve najbolje" svojoj sada bivšoj trenerici.

>> Lijepa tenisačica zagolicala maštu: Pogledajte u čemu je igrala, svi gledali samo nju!

Karolina Pliškova
1/13

- Ova je godina bila nevjerojatna, puna super trenutaka i osjećaja. Želim Kaji i njenoj ekipi sve najbolje u budućnosti - napisala je na svom tweeter profilu Martinez (47) koja je 1994. godine osvojila grand slam turnir u Wimbledonu.

Pliškova i Martinez su započele svoju suradnju  na US Openu 2018. a onda su je u prosincu iste godine učinile službenom. Pod vodstvom bivše španjolske tenisačice Čehinja je osvojila četiri turnira ove godine (Brisbane, Rome, Eastbourne, Zhengzhou).

Finalistica US Opena 2016. stigla je do polufinala Australien Opena ove godine, a prošli je tjedan zaustavljena također u polufinalu WTA završnice gdje ju je pobijedila Australka Ashleigh Barty, osvajačica turnira.

Za sada se još ne zna tko bi mogao biti novi trener Karoline Pliškove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije