Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometni EP

Kapetan Francuske Fernandez igra unatoč osobnoj tragediji

'French captain Jerome Fernandez (C) is congratuled by Daniel Narcisse after their team won against Slovenia during the men\'s EHF Euro 2012 Handball Championship match between France and Slovenia at
'FRANCK FIFE'
24.01.2012.
u 11:22

Fernandezu su uoči utakmice sa Slovencima dojavili da se stanje njegove teško bolesne majke, koja boluje od neizlječivog raka, dodatno pogoršalo. Ipak je zaigrao...

Kad je nakon posljednjeg sučeva zvižduka na utakmici sa Slovenijom zaplakao kapetan francuske rukometne reprezentacije Jerome Fernandez, neki su pomislili da je to zbog odlučujućeg pogotka, ali mnogima nije bilo jasno. Čovjek ima više od 300 nastupa za A-vrstu, više od 1000 pogodaka, što mu je ovaj gol baš tako važan?

No, francuski L'Equipe otkriva osobnu tragediju francuskog rukometaša, kojemu je uoči utakmice sa Slovencima dojavljeno da se stanje njegove teško bolesne majke, koja boluje od neizlječivog raka, dosta pogoršalo. Ipak, unatoč svemu, Fernandez je nastupio. Ulazak u utakmicu bio je loš, no tko bi ga krivio. Promašio je prva tri šuta, ali je pogodio najvažniji – onaj koji je donio važnu pobjedu Francuskoj. I onda je emocionalno puknuo. Suigrači, koji su znali kakav teret nosi, okružili su ga i pružali mu utjehu.

– Nisam htio da moja situacija postane teret momčadi. Došao sam na EP jer mislim da sam koristan svojoj momčadi i ne želim da završimo natjecanje tako da žalim što radije tih mjesec dana nisam proveo uz majku – izjavio je hrabri Fernandez za portal Sports.fr.

Fernandez je sličnu situaciju proživljavao i 2009., za vrijeme SP-a u Hrvatskoj, kad mu je na smrtnoj postelji bio otac.

Komentara 1

LA
Lass
13:30 24.01.2012.

Životeee zašto si toliko okrutan. Užas!!!! Sigurno mu je teško, ali bez obzira na njegovu obiteljsku tragediju mora pobjediti bolji, a mislim da je Hrvatska u ovom trenutku bolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije