Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA SE SPREMA ZA ČEŠKU

Kapetan Darijo Srna se vratio nakon pogreba i trenirao s reprezentacijom

Reprezentacija trening
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/21
15.06.2016.
u 19:26

Još uvijek je upitno hoće li kapetan hrvatske vrste nastupiti protiv Češke ili će umjesto njega u sastav uskočiti Šime Vrsaljko

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna odradio je posljednji trening vatrenih uoči sutrašnjeg puta u St Etienne gdje će naši nogometaši u petak odigrati susret 2. kola Eura protiv Češke. 

Srna se priključio reprezentaciji nakon povratka iz Metkovića gdje je u ponedjeljak prisustvovao sprovodu svog oca Uzeira.

Još uvijek je upitno hoće li kapetan hrvatske vrste nastupiti protiv Češke ili će umjesto njega u sastav uskočiti Šime Vrsaljko.

Znakovito je da je izbornik Ante Čačić na posljednjem treningu uoči puta ekipu podijelio u dvije skupine. U jednoj su vježbe radili svi igrači koji su nastupili protiv Turske, dok su u drugoj skupini bili ostali igrači. 

Vratari Danijel Subašić, Ivan Vargić i Lovre Kalinić radili su odvojeno na drugoj strani terena, a s njima je trenirao Josip Šimunić nakon što je trener vratara Marjan Mrmić otputovao u Hrvatsku na očev sprovod.

Nakon uvodnih 15 minuta novinari su morali napustiti trening, a nad Deauvillom se baš u tom trenutku spustio jak pljusak uz grmljavinu, no to sasvim sigurno nije poremetilo planove izbornika Čačića jer se kiša u Deauvilleu izmjenjuje sa suncem i nekoliko puta na dan. 

Hrvatska reprezentacija putuje u St Etienne čarterom u četvrtak u 11 sati, a na stadionu Geoffroy-Guichard trenirat će u 16.30 sati. Utakmica je dan poslije s početkom u 18 sati.

Nakon prvog kola na ljestvici skupine D vode Hrvatska i Španjolska s po tri boda i razlikom pogodaka 1:0, dok su Česi i Turci bez bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije