Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MALI ZELENI'

Kakva čast za Hrvata! Maradona ga uvrstio među najbolje svog vremena

Vatreni
Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
1/3
26.03.2019.
u 17:24

U društvo Marca van Bastena, Roberta Baggia, Lothara Matthäusa, Michela Platinija i ostalih velikana 80-ih i 90-ih godina, Maradona je svrstao i hrvatsku nogometnu ikonu

Diega Armanda Maradonu mnogi smatraju najboljim nogometašem svih vremena. Slavni Argentinac često ističe kako i on to misli, a smetaju mu komentari kako je tada imao slabu konkurenciju.

Maradona je objavio fotografiju na Instagramu gdje se nalazi 20-ak igrača iz njegovog vremena koje on smatra najboljima. Uz to  je napisao: - Kako možete reći da nisam imao dostojne rivale. Igrao sam protiv ovih titana.  

U društvo Marca van Bastena, Roberta Baggia, Lothara Matthäusa, Michela Platinija i ostalih velikana 80-ih i 90-ih godina, Maradona je svrstao i hrvatsku nogometnu ikonu, sadašnjeg izbornika BiH, Roberta Prosinečkog.

>> Pogledajte kolika je vrijednost hrvatskih igrača

Komentara 17

Avatar spuzvabob
spuzvabob
18:51 26.03.2019.

Svaka cast i za Maradonu i za Velikog Zutog!

AF
AfganistanskiHrvat
17:46 26.03.2019.

E stvarno ih naredao.

Avatar ysvlacionicy
ysvlacionicy
00:55 27.03.2019.

Robi je bio pravi majstor! Zvezdin majstor...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije