Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI IZ VILLARREALA

Juventus i Fiorentina u lovu na Rossija

Giuseppe Rossi
Reuters
03.02.2010.
u 21:18

Giuseppe Rossi (23) vjerojatno je jedan od najtalentiranijih iz mlađe generacije talijanskih nogometaša. Bit će, vrlo vjerojatno, i važna karika Lippijeve momčadi na SP u Južnoafričkoj Republici.

Ove sezone Rossi proživljava loše trenutke, no ne toliko zbog sebe, koliko zbog slabih rezultata njegovog Villarreala koji je ispao iz uskog kruga najboljih španjolskih momčadi.

Zbog toga Rossi sve češće pomišlja na odlazak iz Primere, a kako sam tvrdi već nekoliko mjeseci, želja mu je vratiti se u Serije A. Povratak čak možda i nije ispravna riječ budući je ovaj talijanski nogometaš tijekom karijere tek kratko vrijeme igrao u Parmi na posudbi.

Naime, prve profesionalne korake je napravio u Manchester Unitedu (2005. godine), a od prije tri godine je igrač Villarreala.

Španjolska Cadena Ser napominje kako su dva kluba već obavila određene kontakte i s Rossijevim agentima, ali i sa Villarrealom. U pitanju su Juventus i Fioretina.

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:01 04.02.2010.

Ivica Olic je izjavio u Njemackoj da te izjave sto su izasle u vecernjem nisu dosle iz njegovih usta taj clanak je pisao IGOR FLAK i sa svojim pisanjem opet nije napravio nista dobra ni sebi ni Olicu kojeg suu oprali nakon toga u Klubu treba udariti peticiju protiv takvih nesportskih novinarcica i rijesit ih se jednom zauvijek Pohvali Pokudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije