Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI DUGOPOLJE

Juniori Hajduka uvjerljivom pobjedom obranili naslov prvaka Hrvatske

Juniori Hajduka neće igrati u osmini finala Lige prvaka mladih. Madridski Atletico slavio na Poljudu nakon jedanaesteraca
Milan Sabic/PIXSELL
04.06.2022.
u 12:51

Momčad trenera Marijana Budimira u Dugopolju je trebala barem jedan bod, ali odličnom igrom Hajduk je došao do zasluženih i uvjerljivih 4:0.

Juniori Hajduka obranili su titulu prvaka Hrvatske. Momčad trenera Marijana Budimira u Dugopolju je trebala barem jedan bod, ali odličnom igrom Hajduk je došao do zasluženih i uvjerljivih 4:0.

Bijeli su od početka preuzeli sve konce u svoje ruke i u prvom dijelu omjer udaraca bio je 12:0. Najveće prilike za vodstvo imao je prvi strijelac Hajduka u ovoj sezoni Filip Čuić (15 golova). U devetoj minuti lijepo je prihvatio proigravanje Rokasa Pukštasa i odlično šutirao, ali je Marko Grgur Pelivan odbio u korner. Osam minuta kasnije Hajdukov centarfor šutira prizemno s 12 metara, ali domaći vratar odbija loptu nogom. U 39. minuti odlično je s desne strane ubacio Niko Đolonga,

Čuić je sam u skoku na drugoj vratnici, ali je loptu zahvatio tijelom umjesto glavom i prilika je propala. Hajduk dvije minute prije poluvremena ipak dolazi u vodstvo. Dominik Prpić poveo je akciju i dubinskom loptom pronašao Šimuna Hrgovića, a njegov ubačaj s lijeve strane Marko Domančić iz blizine je poslao u mrežu.

Nakon četiri minute igre u drugom poluvremenu, Jere Vrcić koji je zamijenio Čuića je ubacio s lijeve strane, a Pukštas se najbolje snašao u šesnaestercu i poslao loptu u mrežu. U 60. minuti bilježimo lijep dribling Vrcića i ubačaj za dvostrukog strijelca Domančića. 

Roko Brajković je u prvoj akciji nakon ulaska s klupe uspješno predriblao svog protivnika, nakon čega je oboren. Slobodan udarac s lijeve strane izveo je Elvis Letaj, a Vrcić loptu glavom poslao u malu mrežicu za konačnih 0:4 i proslavu titule prvaka u sezoni 2021/22.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije