Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utah u polufinalu

Junak Bostona: Igrao nakon sestrinog pogreba, ostao bez zuba i ubacio 33 poena

Isiah Thomas
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.05.2017.
u 10:29

Isaiah Thomas je utakmicu završio sa 33 pogotka i devet asistencija za Celticse.

Boston Celticsi su u prvoj utakmici drugog kruga doigravanja Istočne konferencije u nedjelju pobijedili Washington Wizardse sa 123-111 i tako poveli sa 1-0 u seriji, dok su Utah Jazz u gostima sa 104-91 svladali Los Angeles Clipperse i plasirali se u polufinale Zapada rezultatom 4-3 u seriji na četiri pobjede.

Isaiah Thomas je dan nakon sestrina pogreba odigrao sjajno, iako mu je u prvoj četvrtini Otto Porter izbio zub, i utakmicu je završio sa 33 pogotka i devet asistencija za Celticse.

Jae Crowder je za Boston dodao 24 koša, Al Horford 21 uz 10 asistencija i devet skokova. Kod Washingtona je Bradley Beal bio najučinkovitiji sa 27 pogotka, a John Wall je ubacio 20 uz 16 asistencija. Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović je u 18 minuta za Washington zabio deset koševa (šut 3/5), uz tri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.  

Utah Jazz su se u Los Angelesu plasirali u polufinale doigravanja Zapadne konferencije prvi put nakon 2010. godine, svladavši u sedmoj utakmici domaćine sa 104-91. Gordon Hayward je predvodio Utah sa 26 pogotka.

Najbolji strijelac Clippersa bio je DeAndre Jordan koji je utakmicu završio sa 24 koševa i 17 skokova, što mu je u sedam utakmica doigravanja sedmi double-double. 

Jazz će u polufinalu igrati protiv Golden Statea koji su eliminirali Portland sa 4-0, a prva utakmica je na rasporedu u utorak u Oaklandu.

Rezultati doigravanja NBA:

ISTOČNA KONFERENCIJA 2. krug:

Boston Celtics - Washington Wizards 123-111 (Boston vodi 1-0 u seriji na četiri pobjede)

ZAPADNA KONFERENCIJA 1. krug:

Los Angeles Clippers - Utah Jazz 91-104 (Utah se plasirao u drugi krug sa 4-3 u seriji na četiri pobjede)

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
11:37 01.05.2017.

nece se washington predat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije