Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loše vijesti

Još četvorica rukometaša Srbije zaražena koronavirusom!

05.01.2022.
u 17:40

Pozitivne nalaze dobili su Stevan Sretenović, Ilija Abutović, Dragan Pešmalbek i Nemanja Zelenović.

Nova četiri slučajeva koronavirusa potvrđena su na redovitom testiranju rukometne reprezentacije Srbije koja će na skorašnjem Europskom prvenstvu igrati u skupini C zajedno s Hrvatskom, Francuskom i Ukrajinom.

Pozitivne nalaze dobili su Stevan Sretenović, Ilija Abutović, Dragan Pešmalbek i Nemanja Zelenović.

- Svi članovi nacionalne selekcije su u dobrom općem stanju sa blagim simptomima virusa - navodi se u priopćenju RSS-a.

Prije njih, koronavirusom su se zarazili golman Vladimir Cupara i desno krilo Bogdan Radivojević, kao i izbornik Toni Đerona, zajedno s trenerom golmana Dimitrijem Pejanovićem, fizioterapeutom Petrom Radulovićem i šefom delegacije Miloradom Krivokapićem.

Zbog predostrožnosti u Srbiji su zbog novih pozitivnih slučajeva odlučili odgoditi dvije prijateljske utakmice koje su trebali odraditi protiv Njemačke (7. i 9. siječnja).

Podsjetimo kako će Hrvatska na prvenstvu startati utakmicom protiv Francuske 13. siječnja. Dva dana kasnije slijedi ogled protiv Srbije te 17. siječnja protiv Ukrajine.

Hrvatska reprezentacija sve će utakmice odigrati u mađarskom Szegedu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije