Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Jeste li primijetili ovaj detalj? Luka Modrić ljubio fotografiju Isusa Krista i obitelji...

Luka Modrić
Foto: Screenshot/Twitter/Sport Klub
1/6
29.09.2019.
u 09:48

Obiteljska fotografija s prošlogodišnje dodjele Zlatne lopte na kojoj je proglašen najboljim igračem svijeta nalazi se ispod lika Isusa Krista koji čuva Modrićeve

Luka Modrić vratio se na teren u nedjeljnom derbiju svog Reala protiv Atletico Madrida. Trener Zidane dao mu je 20-ak minuta, ali rezultat se ni ulaskom hrvatskog kapetana nije mijenjao. 

Madridski klubovi tako su podijelili bodove, a kamere su zabilježile kako je Modrić prilikom priprema za ulazak poljubio kostobrane koji su dizajnirani po njegovim željama.

Naime, na njima se nalaze fotografije njegove obitelji i Isusa Krista

Obiteljska fotografija s prošlogodišnje dodjele Zlatne lopte na kojoj je proglašen najboljim igračem svijeta nalazi se ispod lika Isusa Krista koji čuva Modrićeve. 

>>> Pogledajte Modrićev put do Zlatne lopte

 

Ključne riječi

Komentara 24

TO
Tomi0713
10:04 29.09.2019.

Tako je Luka

AM
Ameise
09:59 29.09.2019.

Bravo!

AG
Agricola
10:22 29.09.2019.

I u čemu je problem? Pa to je dobro. Ovamo na drugom članku vidim konfabulaciju bolesnog uma da je Zidane kaznio Luku ostankom na klupi jer je Luka odlučio igrati za Hrvatsku, a ta vijest proizlazi iz još jedne konfabulacijelacije da je Real nešto uvjetovao. Real je samo predložio da ga se poštedi ako je ikako moguće jer realno mi smo jači od Mađarske ni Walesa i bez Luke i ako budemo vodili 3:0 pola sata do kraja čak bi bilo dobro da ga Dalić izvadi iz igre. A jučer je Luka ušao u 68 minuti jer veliki klub kao Real ima 25 igrača, a svaki igrač kad se vraća nakon ozlijede ne dobije startnu poziciju već se njegovi ulasci polako doziraju. Luka je skroz normalan čovjek i vrhunski igrač, Real je veliki klub koji se ponaša normalno, vodstvo hrvatske reprezentacije se ponaša normalno, jedini koji se ponašaju bolesnoi nenormalno su novinari sa svojim lažima, izmišljotinama i konfabulacijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije