Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ON PROBLEM

Bivši vatreni se naljutio na novinare u susjedstvu: Govorimo isti jezik, trebali bi se razumjeti...

Marko Babić i Niko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
29.09.2019.
u 08:41

Ne bih se volio nešto braniti. Kažete da nismo igrali nijednu utakmicu s bekom, pa zašto igramo bez bekova ili krila....Jesam li tražio pojačanja? Ne znam što bih vam rekao na to pitanje - zaključio je Babić

Marko Babić bivši je hrvatski nogometaš koji je za reprezentaciju upisao 49 nastupa te postigao tri pogotka. 

Igrao je za Osijek, Bayer Leverkusen, Betis, Herthu, Zaragozu i Linz, a danas je trener bosanskohercegovačkog prvoligaša Čelika iz Zenice. 

Za 38-godišnjaka prvi je to samostalni trenerski posao nakon što je poslije završetka igračke karijere zajedno s Petrom Krpanom u Osijeku bio suosnivač Akademije Krpan-Babić, a potom je tijekom 2017. godine kratko bio pomoćnik Besnika Hasija na klupi grčkog Olympiacosa. 

Za vatrene je nastupao na Europskom prvenstvu 2004. godine u Portugalu te Svjetskom prvenstvu 2006. u Njemačkoj.

Čelik je preuzeo u rujnu, a u zadnje četiri utakmice njegova je momčad upisala tri poraza i jedan remi, u posljednjem susretu protiv Slobode iz Tuzle

Nakon tog susreta na konferenciji za medije tamošnji novinari krenuli su ispitivati našeg trenera, a neka od pitanja nisu mu se svidjela što se moglo vidjeti po njegovoj reakciji.

- Mi smo, kao što sami znate, poslije dva neuspjeha tražili pobjedu kući. Borili smo se sa svim snagama koje imamo do samog kraja i nismo uspjeli uzeti tri boda, tako da situacija nije jednostavna. Situacija je teška, ali ekipa živi, tu je... Imali smo i u ovoj utakmici 2-3 šansice, ali to nije bilo dovoljno - rekao je Babić u uvodu, a na konstataciju novinara da ga igrači ne razumiju Babić se malo i naljutio piše portal sportsport.ba

- Ja i igrači se ne razumijemo? To je možda vaše mišljenje. Govorimo isti jezik, trebali bi se razumjeti...Vi ste ovdje duže nego ja, nemojte postavljati pitanja na koje sami znate odgovor. Ako je Marko Babić problem, onda Čelik nema nikakav problem. Nisam došao tu ostati - poručio je Babić koji nije bio zadovoljan ni novinarskim pitanjem je li tražio pojačanja na određenim pozicijama iako je došao prije par tjedana kada je prijelazni rok bio gotov. 

- Ne bih se volio nešto braniti. Kažete da nismo igrali nijednu utakmicu s bekom, pa zašto igramo bez bekova ili krila....Jesam li tražio pojačanja? Ne znam što bih vam rekao na to pitanje - zaključio je Babić.

>>> Pogledajte koliko vrijede naši nogometaši


 
Ključne riječi

Komentara 5

D1
Dino_123
10:26 29.09.2019.

Kako gl@up clanak a jos vise ovaj naslov a bome i dalibor hren

VU
vuky91
10:52 29.09.2019.

Bivši vatreni, pa slika Kranjčara... A o njemu ni riječi u članku? I šta drugo da mislimo o večernjem nego da je smeće od portala!?

DH
dalibor.hren
09:51 29.09.2019.

Možda Bosanci govore turski?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije