Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JERKO LEKO:

Luka Modrić je lider igre Reala i kad se vrati 'kraljevi' će se dići!

Luka Modrić
Reuters/PIXSELL
10.03.2015.
u 19:08

Illarramendi uopće nije pokazao da je za Real, a Khedira je vrlo upitan kad nije u ritmu.

Real je u malom padu, što i ne čudi s obzirom na izostanke. Ja sam realovac, od malena moji su strani klubovi Real, Milan i Celtic, i drago mi je da su svi vidjeli koliko Modrić znači Realu. Njegovim će se povratkom jako dići, koliko god neki mislili da je Realova kriza uzrokovana Ronaldovim lošijim igrama. I Cristiano će proigrati uz pravog Luku!

Da, Real je bogat, ima Isca, Khediru, Illarramendija..., ali svejedno mu je teško zamijeniti Modrića. Po meni, nisu ti igrači na Lukinom nivou! Isco mi se najviše sviđa, Illarramendi uopće nije pokazao da je za Real, a Khedira je vrlo upitan kad nije u ritmu.

Da, slažem se da Sergio Ramos jako nedostaje. Bez obzira na greške, impulzivan je, karakteran igrač, dopada mi se, vođa je na terenu. Kad bih gledao u nekom omjeru, podjednako nedostaju Ramos, koji je lider momčadi, i Luka, koji je lider po igri!

Bila je i Barcelona u toj situaciji, mora doći do pada i kod najvećih, i baš bi međusobni ogled mogao odlučiti o naslovu španjolskog prvaka. Da, puno je još utakmica pred njima, ali taj će derbi pobjedniku donijeti puno na psihološkom planu.

A Schalke će Realu dobro doći da laganije, bez pritiska, ulove ritam. Schalke nema što izgubiti, ali nema nadigravanja, inače može dobiti porciju. Bez obzira na 0:2, Schalke će se braniti, tako je i lakše čuvati Ronalda. Kojem je to prava utakmica da demantira da je u krizi.

Individualno jedan na jednoga teško je protiv bilo koga od njih trojice Ronaldo - Bale - Benzema, dupliranje je najbitnije. Treba trošiti po dva-tri igrača na takve.

>> Ostatak kolumne Jerka Leke pročitajte na Goal.com

>> Pogledajte kako je Ronaldo ponovo naletio na Jerka Leku

Komentara 2

OK
okus
12:40 11.03.2015.

I koga to Modric interesira?

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
19:46 10.03.2015.

Luka Modrić je lider rezervne klupe Reala i kad se vrati 'kraljevi' će se dići jer če znati da imaju kvalitetnog rezervistu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije