Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikica Jelavić čak 18 puta prevario Austrijance

Jelavić: Krenulo me otkako sam se oženio

Nikica Jelavić
Antonio Bronić/VLM
17.05.2010.
u 10:36

Ako netko zna recept kako Austrijancima postići gol, onda treba upitati Nikicu Jelavića. Treći je strijelac austrijske lige, s 18 golova dijeli mjesto s njihovim najopasnijim "spielerom" Marcom Jankom.

- Iza mene je sjajna sezona, završili smo treći, iako je sve bilo moguće do zadnjeg kola. Što se Janka tiče, visok je i sjajno se kreće, on će nam biti najopasniji. Imaju dobrog trenera i niz solidnih igrača. Gledao sam kako smo s njima igrali na Euru, neće nam biti lako ni u srijedu.

Nikica Jelavić u Austriji je već kao kod kuće, dvije godine su iza njega, u Bad Tatzmmansdorfu se priprema i njegov Rapid. Ali, radije bi što prije produžio na jug.

- Dosta mi je već Beča, zaželio sam se Hercegovine, malo odmora na selu. Sa suprugom Dajanom imam kćer Niku staru godinu dana, uživamo u obiteljskom miru. Otkako sam se oženio, počeo sam sjajno igrati.

U 50 utakmica postigao je 30 golova. Logično je da se nude i nove opcije?

- Ne zamaram se ponudama, imam još dvije godine ugovora, u Rapidu su zadovoljni. Vidjet ćemo što će biti najbolje za mene i klub.

Iako je upravo on spašavao protiv Katara, u napadu je strašna gužva, a samo je jedan "ziher". Je li uopće moguće da netko igra kao Olić?

- Svjetska je klasa, moguće je, kako ne. Na vrhu je karijere, još će sad vjerojatno uzeti naslov i u Ligi prvaka. Trebamo bit sretni što ga imamo u reprezentaciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije